Υπουργικό: Η απάντηση Χάρη - Σιγή ιχθύος απ΄ όλους

Χωρίς επίσημες δηλώσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο μετά την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη.

Στις 10.30 ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Προσερχόμενοι οι Υπουργοί απέφυγαν on camera δηλώσεις, ενώ κληθέντες να σχολιάσουν

τα όσα τεκταίνονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την ονοματολογία, απέφυγαν να τοποθετηθούν.

Ο Χάρης Γεωργιάδης, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω απ΄ το πρόσωπό του, ότι δηλαδή αποχωρεί από το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Οικονομικών, ανέφερε «εσείς τα γράφετε αυτά», απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους. Από πλευράς της, η Ζέτα Αιμιλιανίδου είπε λακωνικά ότι «ο Πρόεδρος ξέρει..».

Από πλευράς του, ο Υπουργός Ενέργειας, σε δηλώσεις του μετά το πέρας των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων της γεώτρησης στο Καλυψώ, ανέφερε ότι "σήμερα κάνουμε ανακοινώσεις για υδρογονάνθρακες. Ας αφήσουμε τον Πρόεδρο να λάβει τις αποφάσεις του, όπως προνοεί και το Σύνταγμα. Θα μας φωνάξει εντός της μέρας για συζήτηση".

Ο Υπουργός Γεωργίας, απ' την άλλη, ερωτηθείς για το θέμα της σύνθεσης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «μάς ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα δει έναν προς έναν όλους τους Υπουργούς και στη συνέχεια θα λάβει τις αποφάσεις του».

Μεγάλη δυσφορία στο Προεδρικό από την απόφαση Χάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα