Υπόθεση Βαγγέλη: Οι λεπτομέρειες στο σημείωμα και τα γκρίζα σημεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά είναι τα γκρίζα σημεία στη νέα υπόθεση που σόκαρε την Κύπρο, μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του 29χρονου Ελλαδίτη υποπλοίαρχου, Ευάγγελου Φραγκούλη στη Λεμεσό, τον Οκτώβριο του 2020, σύμφωνα με την εγκληματολόγο Δήμητρα Τσίτση και τον ιατροδικαστή Λοΐζο Νικολαΐδη.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο η κα Τσίτση είπε πως τα μοναδικά στοιχεία που έχουν ενώπιον τους είναι οι αναφορές και τα λεγόμενα της μητέρας.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της

μάνας πρόκειται για έγκλημα και όχι για αυτοκτονία . Όπως είχα αναφέρει μια αυτοκτονία αφήνει κάποια στοιχεία πίσω πριν να πραγματοποιηθεί. Σ΄ αυτή την περίπτωση το θύμα βρισκόταν σε πάρτι, ήταν ένα άτομο γεμάτο ζωή», είπε η κα Τσίτση.

Πρόσθεσε πως, «την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την μητέρα του, υπήρχαν περισσότερες από μια μαχαιριές στο σώμα του. Εγκληματολογικά όταν καρφωθεί το μαχαίρι σ΄ένα σημείο του σώματος είναι σχεδόν ακατόρθωτο να το ξανακαρφώσει κάποιος για να θεωρηθεί αυτοκτονία. Όπως την ίδια στιγμή, είναι ακατόρθωτο να τοποθέτησε το χέρι του σ΄αυτή την στάση στην θέση του οδηγού».

Είπε επίσης πως, «σύμφωνα  με την μητέρα, το γράμμα που βρέθηκε δίπλα του ήταν σωστά διατυπωμένο, υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες όπως θαυμαστικά, τελείες και όλα αυτά από ένα άτομο που είχε αλκοόλ στο σώμα του. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα μπορούσε να κάνει ένα μικρό λάθος στο σημείωμα που άφησε. Υπάρχουν πολλά περίεργα στην υπόθεση».

Από την άλλη ο ιατροδικαστής  Λοΐζο Νικολαΐδη ανέφερε πως «ένας αυτόχειρας, που θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή της και χρησιμοποιεί μαχαίρι η πρώτη έγνοια του είναι να αφαιρέσει το επώδυνο ερέθισμα. Δεν θα άφηνε το μαχαίρι καρφωμένο. Και μόνο από αυτό στοιχείο μιλάμε για έγκλημα». 
«Τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας είναι οι αναφορές και τα λεγόμενα της μητέρας. Αυτό που αναμένουμε είναι η παράδοση του υλικού από την Αστυνομία. Όταν θα έχουμε το υλικό μπροστά μας θα μπορούμε να προβούμε σε ασφαλή συμπεράσματα για την υπόθεση», είπε τέλος.

Διαβάστε επίσης:

«Σκοπός μας είναι να βγει η αλήθεια στο φως, να λυτρωθεί η ψυχή του Βαγγέλη»

Θρίλερ με Έλληνα υποπλοίαρχο στην Κύπρο–Η σκηνοθεσία &το μαχαίρι στην καρδιά

Η θέση της Αστυνομίας για τον θάνατο του Έλληνα υποπλοίαρχου στη Λεμεσό

Keywords
Τυχαία Θέματα