Υπόθεση Ουζόχο: Άγνωστο εάν θα ανανεωθεί η κράτηση Γιάγκου

Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά και το χρόνο να μετράει αντίστροφα, η ανακριτική ομάδα συνέχισε και σήμερα τη λήψη καταθέσεων και την αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δεδομένων που έχει ενώπιον της για την πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο.

Δεδομένου ότι το διάταγμα κράτησης του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης Κυριακού Γιάγκου λήγει αύριο, το σενάριο που επεξεργάζεται η ανακριτική ομάδα το αργότερο μέχρι αργά απόψε, είναι το κατά πόσο θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης του, εάν θα αφεθεί ελεύθερος ή εάν θα καταχωρισθεί υπόθεση

εναντίον του.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες κατά την έρευνα που έγινε στο γραφείο του γιατρού, ανάμεσα στα έγγραφα που παραλήφθηκαν, δεν εντοπίστηκε ο φάκελος του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δελτίο υγείας που κατατέθηκε στην ομοσπονδία έφερε την υπογραφή του δρ. Γιάγκου, ωστόσο οι εξετάσεις ανήκουν σε άλλο ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε επίσης πρόσφατα στο ρόστερ της Κυρίας.

Ανακρινόμενος ο γιατρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι κατά λάθος κατατέθηκε δελτίο υγείας άλλου ποδοσφαιριστή και ότι ο φάκελος Ουζόχο ήταν ανάμεσα σε άλλους στο γραφείο του.

Από τα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου, πέρασαν χθες και σήμερα και άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες όχι μόνο της ομάδας της Αμμοχώστου, ενώ για κατάθεση κλήθηκαν και μέλη του ΚΟΑ.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν τίθεται θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων του ποδοσφαιριστή, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικοί κύκλοι ουδέποτε ο Απόλλωνας κατά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία δεν προσκόμισε έγγραφα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα του Ουζόχο.

Το θέμα παρακολουθείται στενά από την πρώτη στιγμή από την επίτροπο προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία εάν και εφόσον κρίνει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο ενδεχομένως να παρέμβει αυτεπάγγελτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα