Υπόθεση Ουζόχο: O κύβος ερρίφθη – Η τελευταία πράξη στο εφετείο

Λίγες ώρες πριν το σφύριγμα για τη διεξαγωγή των τελευταίων αγώνων της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, θα παιχτεί η τελευταία πράξη της πολύκροτης υπόθεσης Ουζόχο στο εφετείο της ΚΟΠ.

Οι νομικοί της Ανόρθωσης κατέθεσαν την έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης του αθλητικού δικαστή και την αφαίρεση των 9 βαθμών, λίγο μετά το μεσημέρι και ήδη προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη.

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η Ανόρθωση έχει καταχωρίσει έφεση κατά της απόφασης του Αθλητικού

Δικαστή, αναφορικά με την ένσταση που υπέβαλε ο Απόλλωνας στο παιχνίδι Ανόρθωση – Απόλλωνας, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Η έφεση θα εξεταστεί από το Εφετείο της ΚΟΠ το ερχόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:30πμ.», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Τα σενάρια είναι δύο. Το εφετείο είτε θα επικυρώσει την απόφαση του αθλητικού δικαστή, είτε θα την ανατρέψει. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι στις 6 το απόγευμα όταν θα σφυρίζεται το Ερμής-Ανόρθωση, η Κυρία θα γνωρίζει την κατάληξη που θα έχει η έφεση της.

Στο μεταξύ, στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος ενδέχεται αν αυτό κριθεί αναγκαίο να κληθεί πριν από το τέλος της εβδομάδας στο ΤΑΕ Αρχηγείου για κατάθεση σχετικά με όλα όσα του καταλογίζει η Ανόρθωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα σταθεί η καταγγελία της Ανόρθωσης καθώς δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να προχωρήσει η διερεύνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αστυνομία δεν θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Οι έρευνες κινούνται σε 2 επίπεδα καθώς ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες και ο φάκελος που αφορά την υπόθεση του Κυριακού Γιάγκου καθώς και ακόμη 2 προσώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα