Έρευνα για υπόθεση μίζας σε μέλος της ΑΑΠ και μετά σε κόμμα

Έρευνα εναντίον μέλους της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών και μέλους Κεντρικής Επιτροπής κόμματος, διεξάγει ο Γενικός Ελεγκτής, για ενδεχόμενο είσπραξης «εισφοράς» ύψους 20 χιλιάδων ευρώ από κοινοπραξία που εμπλέκεται στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης αποκάλυψε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, η οποία εξέτασε εκ νέου το θέμα αποκλεισμού ντιβέλοπερς που εμπλέκονται σε σκάνδαλα από προσφορές

του δημοσίου, το περιστατικό φαίνεται να έγινε το 2009. Σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε στη συνέχεια κατέθεσε την χρηματική εισφορά στο κόμμα του.

Ήδη κάποια από τα στοιχεία της υπόθεσης βρίσκονται ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα.

Ο Γενικός Ελεγκτής έθεσε επίσης θέμα σύγκρουσης συμφερόντων για το ίδιο άτομο, ενώ ο Υπουργός Μεταφορών ο οποίος ήταν επίσης παρών στην συνεδρία, δήλωσε άγνοια για το θέμα.

Aξίζει πάντως να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μέλος εξακολουθεί να είναι και σήμερα μέλος Κεντρικής Επιτροπής κόμματος.

«Αυτή η επιταγή», είπε, «είχε εκδοθεί από κοινοπραξία που εμπλέκεται στον ΣΑΠΑ και τη μετέφερε στο κόμμα».

Εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας σημείωσε πως το θέμα θα μελετηθεί από τον γενικό εισαγγελέα, ενώ η πρόεδρος της αναθεωρητικής αρχής σημείωσε πως πρώτη φορά ενημερώνεται για το θέμα, επισημαίνοντας πως μέλημα τους είναι η διαφύλαξη του κύρους της αρχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα