Υποψήφιοι και στελέχη του ΑΚΕΛ σε χαλαρές στιγμές (vid)

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος αλλά και σειρά στελεχών απόλαυσαν το Σάββατο (25/5) στιγμές χαλάρωσης στην Λήδρας.

Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του κόμματος, κατέβηκαν στο κέντρο της Λευκωσίας, μίλησαν και χαιρέτησαν τον κόσμο ενώ στην συνέχεια απόλαυσαν το γλυκό και τον καφέ τους κουβεντιάζοντας «συντροφικά».

Κατά την διάρκεια της περιοδείας δεν έλειψαν και οι χιουμοριστικές στιγμές και τα πειράγματα, ιδίως όταν εμφανίστηκε

στο στέκι όπου κάθονταν οι ΑΚΕΛικοί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, Κώστας Μαυρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δηλώσεις από την Λήδρας έκανε ο Άντρος Κυπριανού, ο οποίος ανέφερε:

«Είχαμε μία πολύ έντονη προεκλογική εκστρατεία. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα χαλάρωσης μετά από πέντε μήνες και ήρθαμε μαζί με τους υποψήφιους και κάποια από τα παιδιά, τα οποία αφιέρωσαν ώρες ατελείωτες, βοηθώντας σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, για να χαλαρώσουμε και να τους πούμε ένα ευχαριστώ. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες στελέχη, μέλη και φίλους του ΑΚΕΛ αλλά και φίλους από άλλους κομματικούς χώρους ή ακόμα και ανένταχτους πολίτες, οι οποίοι μας βοήθησαν καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Το τελευταίο μήνυμα το οποίο θα ήθελα να στείλω στον Κυπριακό λαό είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καθορίζει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό την ζωή μας. Έχει τεράστια σημασία, λοιπόν, ο κυπριακός λαός να συμμετάσχει σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, διότι θα κριθούν πάρα πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα