Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Προγράμματος ΜΒΑ και της Coca-Cola HBC

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου και η εταιρεία Coca-Cola HBC Κύπρου συνυπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για υλοποίηση δράσεων κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίου οφέλους.  

Το Μνημόνιο

Συνεργασίας υπέγραψαν ο Δρ. Ηρακλής Βλαδιμήρου, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και συν-Διευθυντής του Προγράμματος ΜΒΑ και ο κος Βαγγέλης Μόσχος, Sales Director της Coca-Cola HBC Κύπρου, στην παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή Τάσου Χριστοφίδη και της νέο-εισερχόμενης Διεύθυνσης του Προγράμματος ΜΒΑ .

Το Μνημόνιο Συνεργασίας περιλαμβάνει δράσεις για στήριξη νέων επαγγελματιών που επιθυμούν ν’ αναπτύξουν ηγετικές γνώσεις και διοικητικές δεξιότητες με φοίτησή τους στο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η συμφωνία θα παρέχει επίσης ευκαιρίες προς τελειόφοιτους φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ για εκπόνηση επιχειρηματικών μελετών σε πρακτικά προβλήματα σε συνεργασία με στελέχη της εταιρείας, φιλοξενία διοικητικών στελεχών  της εταιρείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για ενημέρωση των φοιτητών για θέματα συναφή με τις δραστηριότητες της εταιρείας και συν-διοργάνωση εκδηλώσεων με συμμετοχή εμπειρογνωμόνων σε δημόσιες συζητήσεις επίκαιρων θεμάτων ενδιαφέροντος. Με σκοπό την επιβράβευση της αριστείας, η εταιρεία Coca-Cola HBC Κύπρου θα παρέχει παρέχει μια πλήρη υποτροφία αξίας €10,250 η οποία θα απονέμεται στον/στην καλύτερο/η  Κύπριο/α τελειόφοιτο/η του Προγράμματος ΜΒΑ πλήρους φοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου που επιτυγχάνει την ψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση κατά τη φοίτηση στο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ. Επιπρόσθετα, η εταιρεία Coca-Cola HBC Κύπρου θα παρέχει χορηγία ύψους 2,500 ευρώ η οποία θ’ απονέμεται κάθε έτος ως βραβείο στην ομάδα τελειόφοιτων που εκπονεί την καλύτερη εφαρμοσμένη επιχειρηματική μελέτη (ΕΕΜ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://intro.mba.ucy.ac.cy/, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά (τηλ. 22893600) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) με τη γραμματεία του προγράμματος.

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca – Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τα mixers Schweppes και τις Costa Coffee κάψουλες espresso και RTD συσκευασίες), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.  

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/

Keywords
Τυχαία Θέματα