"Έτσι θέλουμε τους ΑΕΛίστες, σε κάθε παιχνίδι"

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Μάριος Νεοφύτου, ήταν καλεσμένος στην DIGITAL TV το πρωί της Πέμπτης, μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

"Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Προσέχαν περισσότερο την άμυνα. Με το 1-1 δεν κρίνεται οτιδήποτε. Με ένα γκολ, με μια νίκη στο ΓΣΠ μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Σίγουρα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα η Ομόνοια όμως η ομάδα

μας έδειξε και με τον Απόλλωνα ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή".

"Δεν είχε θέαμα το παιχνίδι, πολύ λίγες οι φάσεις. Το αρνητικό είναι ότι μετά το γκολ μας, δεν κάναμε σωστή διαχείριση για να διαφυλάξουμε το 1-0 και να το έχουμε ασπίδα στο επόμενο παιχνίδι".

"Ήταν εντυπωσιακή η κερκίδα μας ψες. Ο κόσμος ήρθε, ήταν δίπλα στην ομάδα και προσπάθησε να την βοηθήσει. Έτσι θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΛ, να είναι δίπλα στην ομάδα και στα καλά και στα κακά. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Τους θέλουμε δίπλα μας στον επαναληπτικό. Με τον κόσμο μας μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

"Σε ένα παιχνίδι με κόσμο, είναι λογικό οι παίκτες να είναι πιο παθιασμένοι και με περισσότερη όρεξη. Αν δεν υπάρχει κόσμος, είναι σαν τον ηθοποιό που δεν παίρνει το χειροκρότημα στο τέλος. Ο κόσμος μας προσπάθησε ψες και τον ευχαριστούμε. Είμαι βέβαιος πως θα είναι δίπλα μας και στον επαναληπτικό. Είναι διαφορετικό για τους παίκτες, δεν είναι το ίδιο να παίζεις με άδειες εξέδρες".

"Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν όταν ανέλαβαν. Η ΑΕΛ δείχνει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, πιο ανταγωνιστικό και με μεγαλύτερο πάθος. Νομίζω ότι ο προπονητής μας έδειξε έργο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης φυσικά. Είμαστε σε καλό δρόμο, οι μεταγραφές βοηθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα