Υπογραφές για κατοχύρωση ονόματος του νέου κινήματος

Οι διαδικασίες για τη δημιουργία νέου κινήματος, το οποίο σε βάθος χρόνου θα μετεξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα από τους διαγραφέντες και αποχωρήσαντες από το ΔΗΚΟ, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ», ήδη έχει μαζευτεί ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών προς κατοχύρωση του ονόματος. Αυτό που φέρεται να έχει επιλεγεί ονοματολογικά είναι το «Δημοκρατική Παράταξη».

Διαβάστε επίσης: Οι καταγγελίες Καρογιάν και οι οργίλες αντιδράσεις

Όνομα με το οποίο το ΔΗΚΟ

είχε κατέλθει στις βουλευτικές εκλογές του 1976, συνεργαζόμενο με το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ.

Το σχετικό έντυπο με τις υπογραφές, αναμένεται στο προσεχές διάστημα να παραδοθεί στον Έφορο Σωματείων, ώστε και επίσημα να λάβει αριθμό μητρώου.

Όσοι έχουν μείνει εκτός ΔΗΚΟ, είτε γιατί καρατομήθηκαν είτε γιατί οικειοθελώς επέλεξαν να εξέλθουν του κόμματος, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η παρούσα ηγεσία δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να οδηγηθούν σε εκλογικό συνέδριο με τη δική τους συμμετοχή.

Ως εκ τούτου, με βάση τις ενδείξεις και τη στάση του σημερινού προέδρου του ΔΗΚΟ, χαρακτηρίζουν ως μονόδρομο τη δημιουργία ενός κινήματος που θα στεγάσει εκείνους τους πολίτες και ψηφοφόρους που έχουν γυρίσει την πλάτη στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα