Υποχρεωμένος να… πρωτοτυπήσει ο Πετράκης

Προκειμένου να υποδεχτεί με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές την ΑΕΚ, ο Απόλλωνας οδεύει για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι Εστεμπάν Σακέτι, Ανδρέας Παναγιώτου και Μπαγκαλί Νταμπό είναι αμφίβολοι, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Χάμπου Κυριάκου, Σάσα Μάρκοβιτς και Γιώργου Βασιλείου, του τραυματία Φάνου Κατελάρη και του ανέτοιμου Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Γίνεται αντιληπτό πως το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μπροστά από την άμυνα, όπου διαθέσιμοι είναι μόνον

οι Τζόρτζε Ντένιτς και Φλορεντίν Ματέι. Αμφότροι δεν είναι κλασικά «εξάρια», αλλά αυτή τη στιγμή προβάλλουν ως η πιο πιθανή επιλογή, ιδίως από τη στιγμή που στην άμυνα δεν υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές, προκειμένου κάποιος παίκτης (Πέδρο, Μαλεκκίδης ή ακόμη και Ρομπέρζ) να παίξουν λίγο πιο μπροστά.

Δεν αποκλείεται ακόμη και η τροποποίηση του σχηματισμού, προκειμένου να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες, ωστόσο με δεδομένο ότι το πόστο τις περασμένες αγωνιστικές κάλυπταν οι Ντένιτς, Χάμπος, Μάρκοβιτς και Κατελάρης ο Γιάννης Πετράκης θα είναι υποχρεωμένος να… πρωτοτυπήσει στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποχρεωμένος …, Πετράκης,ypochreomenos …, petrakis