Υπό κράτηση ο νεαρός που έκλεβε από σταθμευμένα οχήματα στην Πάφο

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο 28χρονος συνελήφθη από μέλη της Ομάδας Ζ, της Τροχαίας Πάφου,  γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι χθες Παρασκευή, όταν τα μέλη της Αστυνομίας τον εντόπισαν

σε περιοχή της Πάφου να κρατά μία μεταλλική ράβδο και να κοιτάζει στο εσωτερικό σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Τα μέλη της Ομάδας Ζ είχαν σπεύσει στο σημείο μετά από πληροφορία που λήφθηκε λίγο νωρίτερα και ανάφερε ότι, ύποπτο πρόσωπο προσπαθεί να παραβιάσει σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 28χρονου μεταξύ άλλων αντικειμένων, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο ζεύγη γυαλιών ηλίου, ένα ρολόι, ένα άρωμα, ένα σακάκι και μικρό χρηματικό ποσό σε διάφορα κέρματα. Στην κατοχή του επίσης εντοπίστηκε ένα ποδήλατο, καθώς και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Αφού ο 28χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αργότερα χθες, 50χρονη και 23χρονος αναγνώρισαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμού Πάφου το ρολόι και το ένα ζεύγος γυαλιών ηλίου που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του υπόπτου, ως περιουσία τους που νωρίτερα χθες είχε κλαπεί από τα αυτοκίνητα τους, ενώ τα δύο οχήματα ήταν σταθμευμένα σε διαφορετικά σημεία στην Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα