Υπό κράτηση 42χρονη – Έκανε εγγραφή στις ΚΑ με ψευδή στοιχεία

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 42χρονη που εντοπίστηκε να εργάζεται παράνομα σε κέντρο αναψυχής στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει εγγραφή στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και στο Γραφείο Εργασίας με ψευδή στοιχεία.

Η 42χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις

συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Εξάλλου, χτες στις 20.05 το βράδυ μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μαζί με λειτουργούς του κλιμακίου πάταξης της αδήλωτης εργασίας του Υπουργείου Εργασίας μετέβησαν για έλεγχο σε εστιατόριο, στην Χλώρακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξετάσεις εντοπίστηκε εντός του εστιατορίου να εργάζονται χωρίς άδεια του Διευθυντή Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης μια 27χρονη αιτήτρια πολιτικού ασύλου και ένας αλλοδαπός, επίσης αιτητής πολιτικού ασύλου.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης εργοδότησης και της παράνομης απασχόλησης. Ακολούθως οδηγήθηκαν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων μαζί με την εργοδότριά τους ηλικίας, 32 ετών.

Όλοι ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα