ΥΠΕΣ:Υπόσχεση για ικανοποίηση των αιτημάτων κοινοτήτων Λ/σου

Τα αιτήματα των κοινοτήτων της Επαρχίας Λεμεσού, θα ικανοποιηθούν στο δυνατότερο βαθμό, όταν βελτιωθούν οι οικονομικές συνθήκες, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Ο κ.Χάσικος προήδρευσε σε περιφερειακή σύσκεψη κοινοτήτων της Επαρχίας Λεμεσού, στο Πολυδύναμο Κέντρο Μονιάτη.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι “σκοπός της σύσκεψης ήταν η επί τόπου εξέταση και η άμεση επίλυση ή προώθηση επίλυσης συγκεκριμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, όπως η βελτίωση και κατασκευή δρόμων, αντιπλημμυρικά και αποχετευτικά έργα, δημόσια κτίρια, εξωραϊστικά σχέδια, παροχή

οικονομικής βοήθειας για διάφορα έργα”.

Μετά τη σύσκεψη ο Υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τις κοινότητες.

“Νοιαζόμαστε για την ύπαιθρο και τις συνθήκες διαβίωσης των τοπικών κοινωνιών και πάντα προσπαθούμε να βοηθούμε έτσι ώστε η διαβίωση των κατοίκων να είναι όσο το δυνατό καλύτερη”, είπε ο Σωκράτης Χάσικος.

Πρόσθεσε ότι “αρκετά προβλήματα έχουν επιλυθεί σήμερα και κάποια άλλα έχουν δρομολογηθεί προς επίλυση”.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος 11 Κοινοτικά Συμβούλια και συγκεκριμένα αυτά του Αγίου Δημητρίου Καμιναριών, Λεμύθου, Μονιάτη, Ομόδους, Παλαιόμυλου, Πέρα Πεδί, Κάτω Πλατρών, Πάνω Πλατρών, Πρόδρομου και Τριών Ελιών.

Στη σύσκεψη έλαβαν, επίσης, μέρος, υπηρεσιακοί παράγοντες της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού και άλλων αρμόδιων ή συναρμόδιων κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα