Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Bean Bar πιστοποιήθηκαν ως Great Place To Work®

Η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ γίνεται η μεγαλύτερη εταιρεία σε αριθμό εργαζομένων στην Κύπρο που εξασφαλίζει τη σημαντική διάκριση Great Place To Work®

Ακόμα μια σημαντική διάκριση εξασφάλισε η X.A. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, πιστοποιώντας τη μεγάλη σημασία που αποδίδει η εταιρεία

στην διατήρηση ενός ποιοτικού, ασφαλούς και ανταποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος, με ισότιμες ευκαιρίες για τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. Τόσο οι Υπεραγορές Αλφαμέγα όσο και τα Bean Bar, που ως γνωστόν υπάγονται στην Χ. A. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, έλαβαν με επιτυχία την πιστοποίηση Great Place To Work®.

Η εταιρεία αναδείχθηκε ως Great Place To Work® από το ίδιο το προσωπικό της, καθώς κατά τη διαδικασία εξασφάλισης της συγκεκριμένης πιστοποίησης, οι οργανισμοί αξιολογούνται από το ανθρώπινο δυναμικό τους, συμπληρώνοντας ανωνύμως το αξιόπιστο ερωτηματολόγιο Trust Index©.

Η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ αποτελεί την πολυπληθέστερη σε προσωπικό εταιρεία που πιστοποιείται με τη συγκεκριμένη διεθνή διάκριση στην Κύπρο. Η πιστοποίηση Great Place To Work® συνιστά αναγνώριση σχετικά με τη στρατηγική που έχει υιοθετήσει η εταιρεία προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος, αλλά και την ικανότητά της να την εφαρμόσει στην πράξη.

Η στρατηγική των Υπεραγορών Αλφαμέγα και των Bean Bar ανέκαθεν είχε ως επίκεντρο τον άνθρωπο, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από την καθημερινή επένδυση της εταιρείας στα μέλη της ομάδας της. Οι εργοδοτούμενοι της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ απολαμβάνουν σειρά ωφελημάτων, περιλαμβανομένων εκπτώσεων στις αγορές τους και ευκαιριών εκπαίδευσης, ανάπτυξης και ανέλιξης. Με γνώμονα την προσφορά και στήριξη τόσο των εργαζομένων όσο και εξαρτώμενων μελών των οικογενειών τους, η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν σπουδών σε διάφορους κλάδους, έχοντας ενδυναμώσει τις συνεργασίες της με πανεπιστήμια και κολλέγια.

Εκ μέρους της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, ο CEO του οργανισμού, κ. Γιώργος Θεοδότου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναγνώριση της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος της εταιρείας. «Κινητήριος δύναμή μας ήταν και θα είναι πάντα για εμάς οι άνθρωποί μας. Στη δική τους προσπάθεια και αφοσίωση οφείλουμε την εξέλιξή μας και τους το ανταποδίδουμε προσφέροντάς τους το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση μας δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη και αφοσίωσή τους και για το ότι μας ανέδειξαν ως Great Place To Work®», ανέφερε ο κ. Θεοδότου.

Keywords
Τυχαία Θέματα