Υπενθυμίζει ο Απόλλωνας ενόψει Πάφου

Ο Απόλλων Λεμεσού υπενθυμίζει ότι η προπώληση των εισιτηρίων, για τον αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Πάφος FC(14/09, 20:00) ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο στις 14:30.

Αναλυτικά:

''Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει ότι η προπώληση των εισιτηρίων, για τον αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Πάφος FC(14/09, 20:00) ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο στις 14:30.

Σημείο προπώλησης, το Apollon

Official Store το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69 (τηλ. 2535 1954).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους και μέσω της υπηρεσίας ONLINETICKETS(ΕΔΩ)

Εισιτήρια θα πωλούνται και στο γήπεδο με τα ταμεία και τις εισόδους του σταδίου να ανοίγουν στις 18:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 8 ευρώ.

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ΑΛΛΑ θα πρέπει να παραλάβουν ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο από το Apollon Official Store ή από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να επισκεφθούν το Τσίρειο Στάδιο όπου υπάρχει συνεργείο έκδοσης και να το πράξουν.

Το ωράριο λειτουργίας έκδοσης κάρτας φιλάθλου είναι 17:00 - 20:00.

Επίσης η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον σχετικό σύνδεσμο (ΕΔΩ).

Όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν έχουν εξασφαλίσει κάρτα φιλάθλου και σκοπεύουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας εισηγούμαστε όπως μεταβούν νωρίς στο γήπεδο.

Χώρος στάθμευσης και είσοδος για κατόχους διαρκείας

Υπενθυμίζουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Junior, Teens, Lady, Blue, Gold (Gold Teens/Gold Junior) πως θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο από τις εισόδους Θύρα 1, Θύρα 2 και από την είσοδο για τους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας η όποια βρίσκεται δίπλα από την είσοδο στα γραφεία του ΓΣΟ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Elite και Platinum θα μπορούν να εισέλθουν από την είσοδο VIP και θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στον προκαθορισμένο χώρο μπροστά από την κεντρική είσοδο της δυτικής εξέδρας, όπως επίσης και στο χώρο στάθμευσης πίσω από τα ταμεία της Θύρα 1''.

Keywords
Τυχαία Θέματα