Απόλλων - Πάφος: Ένας και μοναδικός ο στόχος, γνωστές οι δυσκολίες

Απόλλων και Πάφος διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Τσίρειο (14/9).

Ο στόχος τους δεν είναι άλλος από το τρίποντο όμως ξέρουν και οι δύο πλευρές τις αντικειμενικές δυσκολίες που κρύβουν τέτοιου είδους παιχνίδια.

Από τη μια, ο γηπεδούχος Απόλλωνας πραγματοποιεί τη δική του πρεμιέρα στον φετινό ''μαραθώνιο'' και αυτό από μόνο του κρύβει παγίδες, όμως θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του και τον ενθουσιασμό που έφερε με την έλευση του ο νέος κόουτς, Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρομπέρζ, Ενσούε, Δημητρίου, Ψύχας και Αντωνιάδης και

έτσι οι κυανόλευκοι της Λεμεσού με τους υπόλοιπους που είναι διαθέσιμοι θα πάνε στο γήπεδο για να παίξουν το δικό τους στυλ παιχνιδιού και να μπουν με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από την άλλη η Πάφος, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη, το σύνολο δένεται μεταξύ του και η φυσική κατάσταση βελτιώνεται. Ο Ζέλικο Κόπιτς και οι παίκτες του πάνε στο Τσίρειο με στόχχο να φύγουν με το διπλό, ξέρουν πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να μειώσουν τα λάθη όσο γίνεται. Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Σιρόκ, δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Μπεριγκό και Ιμπραχίμ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ράσιτς. Αρκετοί οπαδοί των γαλάζιων αναμένεται να κάνουν το γειτονικό ταξίδι στη Λεμεσό για να στηρίξουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα