Υπέγραψε για 5 χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Λίντελοφ

«Κόκκινος διάβολος» είναι και... με τη βούλα από σήμερα ο Σουηδός αμυντικός, Βίκτορ Λίντελοφ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς παίκτη από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα, για τα επόμενα 4 χρόνια με την οψιόν ανανέωσης για ένα επιπλέον.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Βίκτορ Λίντελοφ από την Μπενφίκα, από την 1η Ιουλίου 2017», αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «μπέμπηδων».

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός

θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της θρυλικής ομάδας στην περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην καλοκαιρινή περίοδο, ενώ σύμφωνα με τους «αετούς της Λισαβόνας» η αγγλική ομάδα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη δαπάνησε 35 εκ. ευρώ.

«Ο Βίκτορ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, με σπουδαίο μέλλον μπροστά του στην Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Μουρίνιο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε: «Η τελευταία σεζόν μας έδειξε ότι θέλουμε περισσότερες επιλογές και ποιότητα για να προσθέσουμε... βάθος στην ομάδα και ο Βίκτορ είναι ο πρώτος που εντάσσεται στο δυναμικό μας το καλοκαίρι. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι σπουδαίοι παίκτες που έχουμε θα τον καλωσορίσουν σαν... έναν

από εμάς.»

Ο Λίντελοφ ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία στην Βαστέρας, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας, ένα μικρό κλαμπ που έχει τη βάση του περίπου 100 χιλιόμετρα έξω από την Στοκχόλμη, όπου κι έκανε το ντεμπούτο του το 2010, σε ηλικία 15 ετών.

Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα το Σεπτέμβριο του 2011 και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας το καλοκαίρι του 2012. Μετά από 3 χρόνια «προβιβάστηκε» στην «πρώτη» ομάδα κι από τότε δεν «κοίταξε πίσω του». Πανηγύρισε με τους «αετούς» τρεις τίτλους στην Πορτογαλία, έπαιξε στο Championw League κι έκανε το διεθνές ντεμπούτο του, εναντίον της Τουρκίας, τον Μάρτιο του 2016.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Σουηδός διεθνής αμυντικός, ο οποίος διαθέτει την εξαιρετική ικανότητα να «διαβάζει» το παιχνίδι, είναι δυνατός στα μαρκαρίσματα και ικανός να πασάρει τη μπάλα όταν κερδίζει την κατοχή.

«Διασκέδασα το διάστημα που βρέθηκα στην Μπενφίκα κι έμαθα πάρα πολλά εκεί. Αλλά, ανυπομονώ να παίξω στην Premier League, στο Ολντ Τράφορντ και για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Περιμένω να ξεκινήσω και η συγκέντρωσή μου είναι στην προσπάθεια της ομάδας να κερδίζει τρόπαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπέγραψε, Γιουνάιτεντ, Λίντελοφ,ypegrapse, giounaitent, lintelof