Μάγκες στην Βουλγαρία οι διεθνείς μας! (Με Κίνα στους "8")

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του 2ου IHF Emerging nations men`s championship πανηγυρίζει η Εθνική U24 της χώρας μας κατακτώντας παράλληλα την 1η θέση του ομίλου κερδίζοντας έστω και δύσκολα το Αζερμπαϊτζάν με 32-28.

Οι διεθνείς μας ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικοί, αγωνιστικά πειθαρχημένοι και έχοντας τον αρχηγό Ιούλιο Αργυρού σε μεγάλη μέρα πέτυχαν την 3η σερί τους νίκη στην φάση των ομίλων μετά τις νίκες επί Βουλγαρίας και Ανδόρας.

Πάθος, δύναμη, σωστή τακτική ήταν τα στοιχεία που παράταξε και σήμερα η Εθνική μας στο παιχνίδι της μη επιτρέποντας στους Αζέρους να απειλήσει

την ανωτερότητα της.

Προηγήθηκε με 18-13 στο ημίχρονο, το κράτησε καθ’ όλη την διάρκεια του 2ου μέρους φτάνοντας δίκαια και πανάξια στο ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Ιούλιος Αργυρού που πέτυχε 14 τέρματα ενώ 6 γκολ τελείωσε το παιχνίδι ο Δημήτρης Νικηφόρου.

Αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η Κίνα που τερμάτισε στην 2η θέση του 4ου Ομίλου με τον αγώνα να είναι ορισμένος για την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18:00.

Εθνική Ανδρών U24: Παπαγιάννης Αντώνης, Νικηφόρου Δημήτρης 6, Ανδρέου Γεώργιος 2, Κεραμιδάς Κωνσταντίνος 2, Πέτρου Δαυίδ, Γεωργίου Κυριάκος, Χατζησάββα Ανδρέας, Στυλιανού Νεκτάριος 2, Φωτίου Ανδρέας 3, Παρασκευά Λούκας, Λούκας Κυρατζιής 3, Χαραλάμπους Αλέξανδρος , Αργυρού Ιούλιος 14, Νούγκοβιτς Χριστόφορος.

Keywords
Τυχαία Θέματα