Υπαρκτό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Αλεξανδρόπουλο

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το σημερινό (14/7) δημοσίευμα στην Πορτογαλία για τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού και νυν της Σπόρτινγκ, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για την ΑΕΚ.

Το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...» φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Το όνομα του πρώην χαφ

του Παναθηναϊκού δεν τοποθετήθηκε τυχαία στο κάδρο για την Ένωση. Ο παίκτης έχει χαρακτηριστικά που ζητεί ο Αλμέιδα για τον χαφ, για τον οποίο πιθανώς θα κινηθεί η ΑΕΚ και ο μέσος της Σπόρτινγκ αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αλεξανδρόπουλο είναι υπαρκτό και μάλιστα δεν έχει προκύψει τώρα, αλλά πριν από κάποιες εβδομάδες. Η ΑΕΚ, μάλιστα, φέρεται να έχει μιλήσει και με τον παίκτη, ενώ οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως σημαντικό ρόλο στις όποιες επαφές μεταξύ ΑΕΚ-Σπόρτινγκ και Αλεξανδρόπουλο έχει παίξει τόσο ο Ματίας Αλμέιδα όσο και ο Μπρούνο Άλβες. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από τη χώρα της Ιβηρικής κατέθεταν στο SDNA το ρεπορτάζ τους και ανέφεραν πως ο Αλεξανδρόπουλος έχει μιλήσει και με τον Ματίας Αλμέιδα τηλεφωνικά, πράγμα, βέβαια, που δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Βέβαια, το θέμα δεν είναι απλό για την ΑΕΚ και δεν είναι μόνο οικονομικό. Αν δηλαδή θα τα βρει η Ένωση με τους Πορτογάλους. Έχει να κάνει με τα «θέλω» του παίκτη. Αν, δηλαδή, ο Αλεξανδρόπουλος είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στη χώρα μας και αν θέλει να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα πλην του Παναθηναϊκού.

Το βέβαιο είναι πως το εν λόγω θέμα θα μας απασχολήσει τις προσεχείς μέρες.

Να θυμίσουμε επίσης πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της "A Bola", η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη προσφορά στη Σπόρτινγκ για την αγορά του, η οποία είναι... διπλή. Συγκεκριμένα, προσφέρει είτε 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του, είτε δανεισμό με οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ. Όπως σημειώνουν πάντως οι Ίβηρες, η Σπόρτινγκ δεν έχει απαντήσει ακόμα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα