Υπάρχει ζωή στην Σίτι

Η έδρα, η αποβολή λάθος αντιπάλου μόλις στο 2' και η διαφορά δυναμικότητας κατάφεραν να προσφέρουν μία σπάνια νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε 3-0 της Γουέστ Μπρομ και διατηρήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 30 αγωνιστικές.

Η φάση που ουσιαστικά έκρινε την έκβαση του αγώνα σημειώθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο δεξιός μπακ Κρεγκ Ντόσον ανέτρεψε μόλις έξω από την περιοχή τον Βιλφρίντ Μπονί, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και έδωσε κόκκινη κάρτα στον... στόπερ Γκάρεθ Μακόλεϊ. Ο Τόνι Πιούλις δεν έκανε κάποια αλλαγή και απλά μετέβαλε τον σχηματισμό

του, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας "πυροβολούσαν" από κάθε απόσταση, με συνέπεια να κλείσουν το 1ο ημίχρονο με τον αριθμό ρεκόρ των 26 σουτ (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μπλοκαρίστηκαν από αντίπαλο).Από αυτά, οι προσπάθειες των Μπονί στο 27' (πρώτο τέρμα με τη νέα ομάδα του) και Φερνάντο στο 40' κατέληξαν στα δίχτυα των φιλοξενουμένων και έδωσαν αδιαπραγμάτευτο προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 2ο ημίχρονο είχε παρεμφερή εικόνα, με τον Νταβίδ Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 77' και τη Σίτι να φτάνει τις 2 νίκες (η άλλη επί της ουραγού Λέστερ) στα 5 παιχνίδια του Μαρτίου (3 ήττες στα υπόλοιπα παιχνίδια).

Keywords
Τυχαία Θέματα