Μπεργκ για ΑΠΟΕΛ: «Δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής, έχουν αλλάξει τακτική»

Τη δεύτερη νίκη του (στη σειρά) σε ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA 2020/21 ο Χένινγκ Μπεργκ. Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας στο youtube ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε στις διαφορές σε σύγκριση με τον αγώνα του α' γύρου, στο παιχνίδι με τον Ερμή και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.

«Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι.

Είναι βελτιωμένοι και όπως ξέρετε, πάντα όταν αγωνιζόμαστε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ τα παιχνίδια είναι έντονα και κλειστά. Υπάρχει μια έξτρα διάσταση στον αγώνα απ’ ό,τι το φυσιολογικό.

Έχουν αλλάξει λίγο το σχηματισμό τους. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ο ίδιος, όμως άλλαξαν τακτική. Εξακολουθούν να έχουν καλούς παίκτες. Είχαν μία δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά όπως έχω πει είναι λίγο καλύτερο τώρα και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

Θεωρώ ότι όλοι στην Ομόνοια θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των ομάδων. Είναι σημαντικός αγώνας και για τους δύο», εκτίμησε ο Μπεργκ που στη συνέχεια τοποθετήθηκε για...

…το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση κόντρα στον Ερμή, πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Είχαμε τον έλεγχο, δείξαμε την ποιότητα μας στα γκολ, αλλά επίσης και στη δημιουργία φάσεων στο α' μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό, δεν ήμασταν όσοι καλοί θα θέλαμε με την μπάλα.

Η ομάδα αποδίδει πολύ καλά. Οι συνεργασίες και η κατανόηση βελτιώνονται και οι παίκτες δείχνουν καλύτεροι. Στη φυσική κατάσταση βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε και αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς μας».

...το μήνυμα στον κόσμο: «Και εμείς ανυπομονούμε. Είναι δύσκολη περίοδος γιατί δεν μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας, ζωντανά κατά τη διάρκεια των αγώνων, για να παλέψουμε και να δουλέψουμε μαζί. Ξέρουμε ότι μας ακολουθούν από το σπίτι τους, τις τηλεοράσεις τους και νιώθουμε αυτή τη στήριξη. Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε, είναι παιχνίδια που είναι καλό να συμμετέχεις. Θα τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε πάντα για να πετύχουμε στο παιχνίδι αυτό. Το περιμένουμε πώς και πώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα