«Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Κύπρο και άλλες ομάδες»

Ο τελικός κυπέλλου Coca-Cola θα είναι και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι με την πράσινη φανέλα για τον Μάξι Λοβέρα, αφού ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Σύμφωνα με ελληνικό δημοσίευμα, τo 10.gr, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Το δημοσίευμα:

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού

ενημερώθηκε να επιστρέψει στις 14/06 και ο Νίκολα Τσούμιτς. Ο 23χρονος εξτρέμ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ελβετική Λουκέρνη, με την φανέλα της οποίας έχει 26 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ και θα προσπαθήσει να πείσει τον Μαρτίνς να του δώσει μία ευκαιρία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Ομόνοια (16 συμμετοχές, 4 ασίστ), επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και να αποφασιστεί στην συνέχεια τι μέλλει γενέσθαι. Για τον 23χρονο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κύπρο και άλλες ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα αποφασίσει κάτι έως ότου τον τσεκάρει ο Μαρτίνς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπάρχει, Κύπρο,yparchei, kypro