Ιδού οι λύσεις της Αστυνομίας για το κυκλοφοριακό χάος της Λ/σιας

Σε εφαρμογή έθεσε η Αστυνομία Κύπρου την επάνδρωση φώτων τροχαίας και διασταυρώσεων, όπου παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, μετά από αξιολόγηση της χαρτογράφησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από σήμερα, 24/10/2018, τέθηκε σε εφαρμογή η επάνδρωση φώτων τροχαίας και διασταυρώσεων, όπου παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, μετά από αξιολόγηση της χαρτογράφησης που έγινε από πλευράς Αστυνομίας, για απάμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Συγκεκριμένα, θα επανδρώνονται καθημερινά από η ώρα 06.15 το πρωί τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα, ΡΙΚ, Λεωφόρου Στροβόλου με Αθαλάσσας, λεωφόρου Στροβόλου με Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και λεωφόρος Αρχαγγέλου, Λευκοθέου και Βυζαντίου.

Μετά τις 3:00 το απόγευμα, θα επανδρώνονται καθημερινά τα φώτα τροχαίας ΡΙΚ, Στροβόλου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και κυκλικός κόμβος Προεδρικού.

Ενημερωτικά, σύμφωνα με σημερινές ανταποκρίσεις πολιτών, η επάνδρωση των φώτων τροχαίας και των διασταυρώσεων είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου καθυστέρησής τους κατά 20 περίπου λεπτά.

Γίνεται συνεχής αξιολόγηση της χαρτογράφησης του οδικού δικτύου, στο πλαίσιο της μελέτης για την οποία έχει ήδη δώσει οδηγίες ο Αρχηγός Αστυνομίας όπως εκπονηθεί το συντομότερο δυνατό και εκεί όπου χρειάζεται θα γίνονται και οι ανάλογες ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα