Ύμνοι του Ρανιέρι για τον Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί σημείο αναφοράς για την Μίλαν την φετινή σεζόν, αφού με την πληθωρική παρουσία συντείνει ώστε οι ροσονέρι να παραμένουν στο κόλπο του τίτλου, ενώ κατάφερε να επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας μετά από απουσία πέντε ετών. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Σαμπντόρια με την Μίλαν για την Serie A και σε αυτήν έκανε ειδική μνεία για

τις ικανότητες του 39χρονου στράικερ.

"Μίλαν, Νάπολι και Σαμπντόρια είναι οι ομάδες που σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι έχουν τους περισσότερους κερδισμένους πόντους. Αυτό είναι ένδειξη πως έχουμε δουλέψει καλά και είμαι επίσης χαρούμενος για την Μίλαν, για τον Στέφανο Πιόλι, που ήταν παίκτης μου για τέσσερα χρόνια και του εύχομαι τα καλύτερα", δήλωσε αρχικά ο πρωταθλητής Αγγλίας το 2016 με την Λέστερ, για να προσθέσει:

"Η Μίλαν δεν είναι μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς. Είναι σπουδαίος πρωταθλητής που κάνει τον κόσμο να καταλαβαίνει τι σημαίνει ποδόσφαιρο: θυσία, πάθος, σοβαρή προπόνηση, μεγάλη μαχητικότητα και τεράστια επιθυμία για βελτίωση.

Είναι ένας πολυσύνθετος πρωταθλητής που δίνει κίνητρα στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να θέλουν από την πλευρά τους να δείχνουν πως έχουν μάθει πράγματα από εκείνον. Η Μίλαν είναι διεκδικήτρια του τίτλου φέτος και εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σταθούμε όρθιοι στο Σαν Σίρο".

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα