Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Βεράτι

Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στις δύο κόντρες της με την Παρί Σεν Ζερμέν, με φόντο τα ημιτελικά του Champions League (τραυματίστηκε στο ματς της Πολωνίας με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου). Απώλειες, ωστόσο, ενόψει της αναμέτρησης με τους νταμπλούχους Γερμανίας και πρωταθλητές Ευρώπης έχει και η γαλλική ομάδα.

Η τελευταία προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής (2/4), με τους πρωταθλητές

Γαλλίας να ανακοινώνουν πως ο Μάρκο Βεράτι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε σχετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και το γεγονός αυτό να μεταφράζεται σε αποχή του από αγωνιστική δραστηριότητα για τις επόμενες επτά ημέρες, βάσει του πρωτοκόλλου.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το πρώτο ματς της Παρί με την Μπάγερν για τους "8" του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη (7/4) στο Μόναχο, με τον παίκτη να έχει μείνει εκτός αποστολής και από το εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος του Σαββάτου (3/4) με την Λιλ, λόγω προβλημάτων στον μηρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός αμυντικός μέσος πέφτει για δεύτερη φορά στην παγίδα του κορωνοϊού μέσα στο 2021 καθώς είχε βρεθεί θετικός και πριν από τον αγώνα της Ligue 1 με αντίπαλο την Λοριάν, τον περασμένο Ιανουάριο.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα