ΥΚΑΝ: Στην βάση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών οι έλεγχοι στη Σκαρίνου

Για την εκστρατεία ελέγχων οχημάτων και προσώπων, την οποία διενήργησε η Αστυνομία σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ στην ορεινή περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, μίλησε στο Sigmalive ο εκπρόσωπος τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Σεργίδης ανέφερε ότι η  εκστρατεία έγινε μετά από αξιολόγηση πληροφορίων ότι θα διακινούνταν ναρκωτικά στη συγκεκριμένη περιοχή,

τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία στην κοινότητα της Σκαρίνου, στην οποία ανέκοψαν για έλεγχο και ερεύνησαν 44 οχήματα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 135 πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε τα προηγούμενα χρόνια, είχαν γίνει παρόμοιες εκστρατείες, ενώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι έλεγχοι είχαν επεκταθεί και σε φεστιβάλ της περιοχής, χωρίς όμως να είχε εντοπιστεί οτιδήποτε παράνομο.

Από τους ελέγχους της Πέμπτης και της Παρασκευής, πάντως, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, εφτά πρόσωπα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό και αφού ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων.

Παρέμβαση για διευκρινήσεις έκανε επίσης ο Κοινοτάρχης Κάτω Δρυ, Νίκος Βασιλείου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι συλλήψεις έγιναν στην Σκαρίνου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Keywords
Τυχαία Θέματα