Ξυλοφόρτωσαν τον Τζιωνή στις Φυλακές: «Γιατί λαλείς ψέματα ρε…»;

Υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και παρέμβασης στη δικαστική διαδικασία ερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας. Η εν λόγω υπόθεση προέκυψε μετά από καταγγελία του κρατούμενου και βασικού κατηγορούμενου για το διπλό φονικό Λοΐζου Τζιωνή, ότι το περασμένο Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, συγκρατούμενός του τον ξυλοφόρτωσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιόν του το ΤΑΕ, ο Τζιωνής

ξυλοφορτώθηκε από συγκρατούμενό του, άσχετο με την υπόθεση του διπλού φονικού.

Ο άνθρωπος κλειδί-Ένιωθε την ανάσα Τζιωνή που κουβαλά αποκαλύψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το SigmaLive, ο συγκρατούμενός του φέρεται να του είπε «γιατί λαλείς ψέματα ρε για τους άλλους; Για να τους βάλεις τζιαί τζείνους φυλακή;».

Το συμβάν σημειώθηκε ένα 24ωρο μετά την επεισοδιακή δικάσιμο της περασμένης Παρασκευής, όπου ο ετεροθαλής αδελφός του ξέσπασε εντός της δικαστικής αίθουσα, φωνάζοντάς του «πόσα ψέματα ρε, τι σου έκαμα και έβαλες με έχει 7 μήνες φυλακή»;. Το ξέσπασμα σημειώθηκε όταν ο ανακριτής Σάββας Σιαμμούτης ανέφερε ενώπιον Δικαστηρίου ότι ο Τζιωνής είπε στους ανακριτές ότι ο Λευτέρης Σολωμού ήταν αυτός που κατέστρεψε τεκμήρια.

Σημειώνεται εδώ ότι, όπως ενημερώνεται το SigmaLive από άλλες πηγές, ο Τζιωνής ήταν πρωταγωνιστής ξανά σε επεισόδιο ξυλοδαρμού, χωρίς αυτό, ωστόσο, να έχει καταγγελθεί επίσημα όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Σήμερα ο Τζιωνής παρουσιάστηκε κανονικά ενώπιον Δικαστηρίου, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαιτέρως εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό του.

Το SigmaLive κατέγραψε και σήμερα λεπτό προς λεπτό τη διαδικασία, όπου ο συνήγορος υπεράσπισης Τζιωνή αντεξέτασε τον ανακριτή Σιαμμούτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα