Ξυλοφάγου: Στην ΜΕΘ Λευκωσίας ο 17χρονος – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στην εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 17χρονος ο οποίος είχε συγκρουστεί το απόγευμα της Παρασκευής με όχημα στην Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα, φέρει σοβαρές κακώσεις στον θώρακα και στην κοιλιά οι οποίες κρίνονται απειλητικές για την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις τρεις το απόγευμα ενώ ο 17χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα άγνωστου τύπου στην οδό Ανάσταση

Μανώλη από το κέντρο του χωριού με κατεύθυνση τον πρώην αστυνομικό σταθμό Ξυλοφάγου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται συγκρούστηκε με όχημα το οποίο κινητό στην ίδια κατεύθυνση και επιχειρούσε δεξιά στροφή σύμφωνα με την πορεία του.

Από τη σύγκρουση ο 17 χρόνος εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο. Στη σκηνή μετέβη άμεσα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 17 χρόνο εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκαν ότι έφερε πολλαπλές εσωτερικές αιμορραγίες και εισήχθηκε άμεσα στο χειρουργείο.

Η κατάσταση τος υγείας του κρίνετε πολύ σοβαρή. Στον οδηγό του οχήματος ο οποίος πρόκειται για 72 χρόνο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Ξυλοφάγου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Διαβάστε ακόμη: Ξυλοφάγου: Σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλέτα – Στο χειρουργείο 17χρονος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξυλοφάγου, Μεταφέρθηκε, Νοσοκομείου Λευκωσίας, 17χρονος,xylofagou, metaferthike, nosokomeiou lefkosias, 17chronos