Ξεσπάθωσε ο Παμπορίδης κατά Χάρη και αλλαγές ΓΕΣΥ - «Κουτσιά καθαρισμένα»

Ξεσπάθωσε κατά όσων φαίνεται να θέλουν αλλαγή φιλοσοφίας του  ΓΕΣΥ ο πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης στον απόηχο των δηλώσεων του Αναπληρωτής Προέδρου του ΔΗΣΥ Χάρη Γεωργιάδη.

«Αν όντως ο  Χάρης Γεωργιάδης είπε εχθές στην επιτροπή οικονομικών ότι ο ΔΗΣΥ αν χρειαστεί δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει και τη φιλοσοφία του ΓεΣΥ τότε ξέρεις το γιατί. Δώστε τους όλους τα χαιρετίσματα μας. Θα μας βρουν ξανά απέναντι. Στο ΓεΣΥ θα μετρηθούμε ΟΛΟΙ. Κάτω Τα Χέρια», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Παμπορίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως

της δημοσιότητας, στην συνεδρία αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής με τη συμμετοχή τεχνοκρατών από τα δύο Υπουργεία για να εξετάσουν διεξοδικά τα αιτήματα ΟΚΥΠΥ και ΟΑΥ  και να καταλήξουν σε εισήγηση.

«Ο ΔΗΣΥ είναι υπέρ συγκεκριμένων αλλαγών που δεν θεωρούμε ότι αλλάζουν τη φιλοσοφία του ΓεΣΥ» ήταν η απάντηση του κ.  Γεωργιάδης στο twitter, με τον κ. Παμπορίδη να επανέρχεται με το εξής σχόλιο.

«Αν δεν επιχειρηθεί αλλαγή της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ, δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε. Αν όμως επιχειρηθεί, είτε από εσάς, είτε από τον Σιζόπουλο (που σας εκθείαζε εχθές για τις διακήρυχθεισες προθέσεις σας), τότε θα μας βρείτε όλους ξανά απέναντι. #ΚουτσιάΚαθαρισμένα», σημείωσε.

Στο χορό της αντιπαράθεσης μπήκε και ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ Μάριος Κουλούμας, με μια τοποθέτηση η οποία 

Keywords
Τυχαία Θέματα