«Είναι απαράδεκτο να περιμένουν οι ποδοσφαιριστές 5-6 λεπτά για μια απόφαση»

Τις παρεμβάσεις του VAR που σημάδεψαν το παιχνίδι Πάφος-ΠΑΕΕΚ τη Δευτέρα (1.11) σχολίασε ο Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου στον Super Sport για...

...το χθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικοί η νίκη και οι τρεις βαθμοί, για βαθμολογικούς και κυρίως ψυχολογικούς λόγους. Υπήρχε προβληματισμός για τις συνεχόμενες ισοπαλίες, όμως ήρθε η νίκη και θα μας βοηθήσει συνέχεια».

...τη διαιτησία και όσα ακούγονται για το ματς:

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τη διαιτησία και την κάθε φάση, όμως είμαστε σύμφωνοι πως είναι απαράδεκτο να περιμένουν οι ποδοσφαιριστές 5-6 λεπτά για να βγει μία απόφαση. Είναι υπερβολικός ο χρόνος για να παρθεί απόφαση. Ήμασταν τυχεροί γιατί λόγο VAR μέτρησε ένα γκολ, που αν ακυρωνόταν θα ήταν άδικο. Δεν μας αρέσει να σχολιάζουμε την διαιτησία, όμως είχαμε πει πως από εδώ και πέρα θα ελέγχουμε το κάθε παιχνίδι για να μην αδικηθεί η ομάδα μας».

...τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ: «Υπήρχε άγχος από πλευράς της ομάδας μας και πίεση για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, έγινε μία πολύ καλή διαχείριση από πλευράς της ομάδας μας αφού προηγηθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως δεν τις εκμεταλλευόμασταν, χθες παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει».

...το επόμενο ματς: «Έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή, απέναντι στην Ανόρθωση, μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία, χωρίς να έχουμε χρόνο ξεκούρασης. Δύσκολη η προετοιμασία, δύσκολο ματς, όμως πρέπει να έχουμε την ανάλογη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα