Ξέσπασμα μάνας Low για Αστ/μια:Οι φονιάδες του είναι ελεύθεροι/VID

Στην Κύπρο φθάνει αύριο ο Βρετανός Βουλευτής Gareth Johnson, ο οποίος θα έχει επαφές στο πλαίσιο της έρευνάς του για τον φόνο του 22χρονου George Low.

Ο ανεξιχνίαστος φόνος που έγινε το καλοκαίρι του 2016 στην Αγία Νάπα απασχολεί τον βουλευτή, ο οποίος έρχεται στο νησί μας για επαφές και με τις τ/κ «αρχές», εκεί

όπου διέφυγαν οι ύποπτοι για τη δολοφονία του νεαρού.

Σε δημοσίευμά του, το BBC φιλοξενεί δηλώσεις της μητέρας του, η οποία σημειώνει ότι «δεν νιώθουμε ότι λάβαμε επαρκείς πληροφορίες από τις ε/κ Αρχές για το τι ακριβώς έγινε. Γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ».

Μεταξύ άλλων, οι γονείς του άτυχου νέου σημείωσαν ότι «οι φονιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν τις ζωές τους, ενώ ο γιος μας σκοτώθηκε». Ο βουλευτής, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι στόχος είναι να κλείσει η υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο 22χρονος ήταν τότε στην Αγία Νάπα μαζί με φίλο του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τότε είχαν συλληφθεί από τις κατοχικές αρχές δυο ύποπτοι οι οποίοι κατηγορήθηκαν για παραβίαση στρατιωτικής ζώνης και τους επιβλήθηκε τρίμηνη ποινή φυλάκισης. Οι κατοχικές «αρχές» δεν είχαν κάνει αποδεκτό το αίτημα των Κυπριακών Αρχών για έκδοση των δυο υπόπτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασμα, Low, Αστμια Οι, VID,xespasma, Low, astmia oi, VID