Ξέσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Χετάφε, μία ημέρα μετά από το "χαστούκι" του Copa del Rey.

Μετά από μία σειρά ταπεινωτικών γεγονότων, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι τουλάχιστον αγωνιστικά, όταν της επιτρέπει η... γραφειοκρατία, είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους. Οι "μερένγκες" επιβλήθηκαν με 4-1 της Χετάφε στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και συνεχίζουν ένα σερί τεσσάρων νικών μετά από τη συντριβή κόντρα στην Μπαρτσελόνα που αν μη τι άλλο δείχνει μία

-κάποια- ανάκαμψη. Το πείσμα των παικτών του Ράφα Μπενίτεθ ήταν τέτοιο που "καθάρισαν" το παιχνίδι μέσα σε 38 λεπτά, με τους σκόρερ να έχει ο καθένα τη δική του... ιστορία.

Την αρχή έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά, λίγο μετά από τον αποκλεισμό του από την εθνική Γαλλίας λόγω του σκανδάλου εκβιασμού εναντίον του Ματιέ Βαλμπιενά στο οποίο εμπλέκεται. Ο 27χρονος επιθετικός βροντοφώναξε παρών και με δύο γκολ, έφτασε τα 95 σε 197 παιχνίδια της Primera Division. Ο επόμενος παίκτης που ήθελε να δώσει απαντήσεις ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες την προηγούμενη εβδομάδα (απουσίαζε και για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού), αλλά βρήκε ξανά δίχτυα. Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο κριτικής τον τελευταίο καιρό, σημείωσε το 10ο τέρμα του στο πρωτάθλημα φέτος, λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τη "Χρυσή Μπάλα". Η Χετάφε δεν είχε τρόπο να αντιδράσει και απλά μείωσε το σκορ στα τελευταία λεπτά με τον Αλέξις Ρουάνο.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Βάθκεθ, Πέπε, Νάτσο, Ντανίλο, Μόντριτς (62' Κόβατσιτς), Κρόος, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Μπενζεμά (79' Χεσέ), Ρονάλντο

Χετάφε (4-1-4-1): Γκουαΐτα, Σουάρες, Κάλα, Αλέξις, Λάγο, Λασέν, Σαράμπια, Ροδρίγκεθ (80' Μενσά), Βαμπέρτο (62' Λεόν), Λαφίτα, Βάθκεθ (46' Στσέποβιτς)

FT - VIDEO (Liga BBVA): Real Madrid C.F. 4-1 Getafe C.F.All Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, December 5, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα