Ξέσπασε η μητέρα του Μάρκου Παγδατή!

Η μητέρα του Μάρκου Παγδατή Άντρη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και ξέσπασε κατά της πολιτείας, τονίζοντας ότι μόνο στις δόξες τρέχουν όλοι. 

Οι δηλώσεις της κας Άντρης Παγδατή στο Ράδιο Πρώτο:

Ήταν πολύ συγκινητικό, έκλαψα πολύ. Ήταν δύσκολο για τον Μάρκο να πάρει την απόφαση να σταματήσει το επαγγελματικό τένις. Είχε τραυματισμούς αρκετούς, δεν είχε δίπλα του ανθρώπους από την Κύπρο. Είμαστε ένα μικρό νησί και δεν είχε συμπαράσταση

από αυτούς που έπρεπε. Έπρεπε να σταματήσει την επαγγελματική του πορεία. Μόνο πάνω στη δόξα τρέχουν όλοι, πουθενά αλλού. Είμαι μητέρα με πόνο για την Κύπρο, έχω τόσο θυμό για όλους ως μάνα. Έχω ένα σπουδαίο παιδί που αγωνίστηκε για τον τόπο του. Ήθελε να παίξει για την Κύπρο, να τιμήσει τον τόπο του, δεν αξίζει για κανέναν. Τον βλέπω να κλαίει, ο κόσμος τον αγαπάει. Είμαι πολύ περήφανη και χαλάλι του, θα το έκανα ξανά. Ό,τι έχει πει ο Φέντερερ είναι πραγματικότητα, όλους τους, σκέφτεται όλους τους αγαπάει. Ένιωθε ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσει. Έχει στόχους να κάνει κάτι άλλο στην Κύπρο, όπως ακαδημίες. Ο Θεός να τον βοηθήσει να κάνει τ’ όνειρό του. 

"Κοντέψαμε να χάσουμε το σπίτι μας"

Keywords
Τυχαία Θέματα