Ξεσάλωσε και σε κλαμπ του Λονδίνου ο Μπόλτ!

Μόλις μια μέρα μετά τα παραστρατήματα του σε κλαμπ της Βραζιλίας με αιθέριες υπάρξεις και το «φλερτ» που είχε με 20χρονη ντόπια φοιτήτρια, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματα του στο Λονδίνο.



Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 30χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά του σε κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας αυτή τη φορά, με σφηνάκια και σαμπάνιες, και φυσικά όμορφες παρουσίες!

Ο Μπολτ έφτασε στο Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας και το ίδιο βράδυ πήγε σε γνωστό κλαμπ, όπου ήταν περιτριγυρισμένος από ωραίες γυναίκες και όταν έφτασε στο τσακίρ κέφι έπιασε το μικρόφωνο κι είπε κι ένα τραγούδι!

Μια σερβιτόρα του μαγαζιού απαθανάτισε τη στιγμή που ο Μπολτ τραγουδούσε και ανέβασε το βίντεο στο instagram και ανέφερε στην «Daily Mail»: «Έλειπε από την τελετή λήξης του Ρίο επειδή ήθελε να έρθει να παρτάρει εδώ μαζί μας. Τον έχω ξαναδεί εδώ άλλες πέντε με έξι φορές. Του δώσαμε το μικρόφωνο και μας έλεγε διαρκώς ότι ήταν τα γενέθλιά του πριν δύο μέρες. Από τη μία μέχρι τις τρεις περίπου τα ξημερώματα ο κόσμος τον κερνούσε ποτά και σαμπάνιες και όλοι πανηγύριζαν για τα χρυσά του μετάλλια».

Keywords
Τυχαία Θέματα