Με Γιωργαλλίδη και Καταλά η αποστολή για Τσεχία

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή και το πρόγραμμα για τον αγώνα με την Σλόβαν στην Τσεχία.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την αποστολή και το πρόγραμμα του επαναληπτικού αγώνα των πλέι-οφ του UEFA Europa League με αντίπαλο την FC Slovan Liberec, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Aυγούστου στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) στο Stadion U Nisy.

Η αποστολή

της ομάδας μας θα αναχωρήσει με την ειδική ναυλωμένη πτήση της εταιρείας Astra Airlines, από το αεροδρόμιο Λάρνακας το πρωί (09:00) της Τετάρτης (24/08), θα αφιχθεί στην Prague στις 11:30 (τοπική ώρα) και στην συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Liberec.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Joseba Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/08) στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Κύπρου) στην αίθουσα διασκέψεων του Stadion U Nisy. Θα ακολουθήσει στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της FC Slovan Liberec θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 τοπική ώρα (17:30 ώρα Κύπρου) στην αίθουσα διασκέψεων του Stadion U Nisy. Θα ακολουθήσει στις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου) η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

H επιστροφή της αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (26/08), με την πτήση να αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Prague στις 01:00 (τοπική ώρα) και να επιστρέφει στην Λάρνακα γύρω στις 05:30 ώρα Κύπρου.

Στο Liberec θα παρευρεθεί σύσσωμο το ΔΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους:

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ)
Joseba Imanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Toni Gil (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Παναγιώτης Μιχαήλ (Βοηθός γυμναστής/αποκατάστασης)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Dimitar Yordanov (Μασέρ)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Παναγιώτης Χατζηπαντελής (Φροντιστής)
Δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές (24):

David Catala, Joan Tomas, Vladimir Boljevic, Jorge Larena, Andre Alves, Vincent Laban, Alberto Sansinena (Tete), Ander Murillo, Daniel Mojsov, Ivan Trickovski, Νικόλας Εγγλέζου, Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Juan Manuel Ortiz, Ruben Mino Peralta, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Mikel Saizar Soroa, Γιάννης Μιχαήλ, Acoran Barrera Reyes, Joan Truyols, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Javier Garrido.

Keywords
Τυχαία Θέματα