«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυρίακος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τον δεύτερο αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Ντνίπρο την Πέμπτη (25/8).

Αναλυτικά:

Για τον δεύτερο αγώνα με την Ντνίπρο: «Υπέρβαση ήταν η πρόκριση επί της Παρτίζαν. Είμαστε αήττητοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με ομάδες μεγέθους της Μίντιλαντ, της Παρτίζαν και της Ντνίπρο.

Στη Σλοβακία κόντρα στην ουκρανική ομάδα κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη. Το γκολ στο φινάλε θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στην Κύπρο. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι μπορούμε να το κάνουμε μέσα στο γήπεδό μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα. Δεν πρέπει να μείνουμε στη νίκη του πρώτου παιχνιδιού και στην εικόνα μας».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν θα αγωνιστεί ο Τόμοβιτς. Τιμωρήθηκε με μια επιπλέον αγωνιστική. Θα είναι διαθέσιμος στους ομίλους».

Για τα μετεγγαφικά: «Εμείς ολοκληρώσαμε τον αρχικό μας σχεδιασμό όπως τον είχε στο μυαλό του ο Τσάβι Ρόκα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ντνίπρο και την αγορά την παρακολουθεί ο τεχνικός διευθυντής».

Keywords
Τυχαία Θέματα