Ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει

Το ρεπορτάζ που αφορούσε την αναμέτρηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ως επί το πλείστον, όμως ανεξαρτήτως του πώς θα είναι ο χλοοτάπητας του «Ζοσί Μπαρτέλ» ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει στο παιχνίδι απέναντι στην Ντουντελάνζ (28/11, 22:00) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η νίκη που πήραν την περασμένη αγωνιστική σε βάρος της Καραμπάχ επέτρεψε στους «γαλαζοκίτρινους» να πιάσουν τους Αζέρους στους τέσσερις βαθμούς και παράλληλα να ευνοούνται από τη μεταξύ τους ισοπαλία. Για

να συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «32» του θεσμού, ωστόσο, χρειάζονται απαραιτήτως τη νίκη επί της ομάδας του Λουξεμβούργου, η οποία με τη σειρά της θέλει το τρίποντο που θα την ανεβάσει στους έξι βαθμούς και, εφόσον η Καραμπάχ δεν κερδίσει τη Σεβίλλη, στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, έχει την ποιότητα, την εμπειρία αλλά και το... know-how για να πάρει αυτό που θέλει το βράδι της Πέμπτης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, συνεπώς ο Τόμας Ντολ μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Σημειώνεται ότι ο αγωνιστικός χώρος θα επιθεωρηθεί από τον διαιτητή λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ώστε να δώσει την τελική έγκριση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα