Ξεπέρασαν τις €10.000 τα έπαθλα του PrimeTel Gameshow!

Δήλωσε συμμετοχή στα eSports τουρνουά του PrimeTel Gameshow και διεκδίκησε τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα που δόθηκαν ποτέ στην Κύπρο.

Η στιγμή που όλοι οι gamers περίμεναν έφτασε!

Η PrimeTel σε συνεργασία με την Kinx Gaming φέρνουν στις 22 και 23 Δεκεμβρίου στην eSports αρένα του Gameshow Cyprus παιχνίδια «φαινόμενο» και απίστευτα crowdfunded χρηματικά

έπαθλα που ήδη ξεπέρασαν τις €10.000!

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν τουρνουά Fortnite, FIFA 19, Counterstrike, Overwatch, PUBG, League of Legends και Tekken 7 με την PrimeTel να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και να διεκδικήσουν απίστευτα χρηματικά ποσά και συλλεκτικά δώρα!

Μέσω του crowdfunding οι gamers μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τα χρηματικά έπαθλα στα ύψη, διεκδικώντας το ποσό της συνεισφοράς τους στο πολλαπλάσιο, και να στεφθούν νικητές των eSports!

Με κάθε εισφορά, οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα PC OMEN by HP και ένα Nintendo Switch Super Smash Bros Limited Edition, συλλεκτικά δώρα και freebies. Όλα τα έσοδα από τις εισφορές θα δοθούν αποκλειστικά στο prize pool.

Φυσικά, εκτός από τα τουρνουά, οι επισκέπτες του Gameshow Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου, να παρακολουθήσουν ένα διαγωνιστικό Cosplay, να παίξουν στο γρηγορότερο LAN Party της Κύπρου, να παρακολουθήσουν ομιλίες και workshops, να διασκεδάσουν και να ζήσουν τον παλμό του πρώτου gaming event της Κύπρου!

Κράτησε τη θέση σου http://www.gameshowcyprus.com/ και κάνε τη δική σου εισφορά για να εκτοξεύσεις το prize pool!

Sky is the limit!

Keywords
Τυχαία Θέματα