Ξεκίνησε το κτίσιμο του νέου Απόλλωνα

ΑΠΟΛΛΩΝ
Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν και επίσημα χθες προπονήσεις στο Κολόσσι

Το κτίσιμο του νέου Απόλλωνα ξεκίνησε από χθες στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι. Οι «κυανόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στη Λεμεσό μέχρι τις 5 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσουν για την Ουγγαρία όπου θα μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία της ομάδας της νέας χρονιάς.

Τη ρουτίνα

των προπονήσεων θα διακόψει το Σάββατο το φιλικό παιγνίδι που έχει προγραμματιστεί με τη νεοφώτιστη ΑΕΖ Ζακακίου, όπου θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και για τους ποδοσφαιριστές θα είναι μια ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους το δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα προπονήσεων του Πέδρο Εμανουέλ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πού θα γίνει το πρώτο φιλικό παιγνίδι της νέας περιόδου. Από τους νέους παίκτες, ο Μπεντόγια θα έρθει στην Κύπρο την Πέμπτη και ο Παραΐμπα την Παρασκευή, ενώ τα υπόλοιπα μετεγγγραφικά αποκτήματα δίνουν κανονικά το παρών τους (Κίσσας, Καρώ, Πιέχ, Παπαστυλιανού). Ο Μακρίδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Συνεχίζονται οι επαφές
Στο κεφάλαιο προγραμματισμός δεν υπήρξε χθες κάτι νεότερο, όσον αφορά τα ανοικτά μέτωπα στον Απόλλωνα. Συνεχίζονται οι επαφές για να ντυθούν στα κυανόλευκα οι πρώτες επιλογές του κ. Εμανουέλ, που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας και θα επιτρέψουν στους κυπελλούχους να διεκδικήσουν τον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το βάρος έχει πέσει στο κέντρο της άμυνας, που θα πρέπει να εμβολιαστεί με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Απ' ό,τι φαίνεται, ο κ. Εμανουέλ πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις των Βόλοβικ και Φρέιρε (αν ακόμα παίζει του Βραζιλιάνου) εξετάζει ακόμα μια εξαιρετική λύση που έχει προσφάτως προταθεί στους «κυανόλευκους».

Επειδή η επιλογή των παικτών που θα πλαισιώσουν τους Αγγελή και Καρώ θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα πάρει τον χρόνο του και δεν θα βιαστεί καθόλου. Θα ήταν πολύ θετικό και αυτός είναι ο στόχος να αποκτηθεί ο ένας από τους δύο μέχρι τις 5 Ιουλίου που θα φύγει ο Απόλλωνας για την Ουγγαρία.

Τίποτα να ζηλέψει
Μπορεί να έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για την επιθετική γραμμή της ομάδας που είναι υπερπλήρης, όμως και η νευραλγική μεσαία γραμμή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Το κέντρο του Απόλλωνα έχει στελεχωθεί από πολλούς και ικανούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Για τις θέσεις των αμυντικών μέσων είναι οι Σακέτι και Μακρίδης (ο οποίος επανέρχεται τον Οκτώβριο) και ο νεαρός Άλιστερ Ρέινολτς. Για τη θέση του 8αριού είναι ο Ισπανός Μπεντόγια, ο Στογιάνοβιτς, ο Κυριάκου, ενώ ο Άλεξ Ντα Σίλβα και ο Μπεντόγια θα έχουν την ευθύνη οργάνωσης του παιγνιδιού.

Να μην ξεχνάμε και τον άλλο πιτσιρικά της ομάδας τον Πέτρο Ψύχα, για το ταλέντο του οποίου λένε τα καλύτερα στον Απόλλωνα. Έξι ποδοσφαιριστές συν δύο μικροί για δύο ή για τρεις θέσεις, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο μεγάλη μάχη θα γίνει γι' αυτούς που θα πάρουν τη φανέλα του βασικού στον νέο Απόλλωνα.

Συνεχίζεται η προπώληση
Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Λανίτειο στάδιο, με την παρουσίαση του ρόστερ της νέας περιόδου. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το Apollon Official Store, το οποίο θα είναι ανοικτό σήμερα από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00. Το κανονικό κοστίζει 10 ευρώ και το παιδικό 5 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα