Εύχονται να είναι μακρινό το ταξίδι…

ΟΜΟΝΟΙΑ
Οι «πράσινοι» πετούν για Αρμενία, με την ευχή να είναι ο πρώτος από τους πολλούς φετινούς προορισμούς

Η αποστολή της Ομόνοιας αναχωρεί σήμερα το πρωί (10:00) για την Αρμενία, με την ευχή ότι θα είναι ο πρώτος από τους πολλούς φετινούς προορισμούς. Η ευρωπαϊκή διάκριση, η οποία μεταφράζεται σε είσοδο της ομάδας σε ομίλους, είναι ο μεγάλος στόχος.

Για την ώρα, όμως, φαντάζει πολύ μακρινός και δύσκολα θα ακούσουμε μέλος της ομάδας να κάνει αναφορά σε αυτόν. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη στα τέλη Ιουνίου

και η Ομόνοια ξεκινά μόλις από τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» βλέπουν και προετοιμάζονται μόνο για κάθε επόμενο εμπόδιο και αυτή τη στιγμή στο στόχαστρό τους βρίσκεται μόνο η Μπάνατς. Στόχος στο μεθαυριανό παιχνίδι είναι εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους δίνει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας στο ΓΣΠ. Ιδανικά φυσικά αυτό το αποτέλεσμα είναι η νίκη.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στο ρόστερ και κάποιοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι, η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά από την Ομόνοια και τη σοβαρότητα που επιδείξει στα δύο παιχνίδια. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι ίδιοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους από το πρώτο παιχνίδι.

Καταρτίστηκε σε σώμα
Στην πρώτη του συνεδρία παρακάθισε χθες το απόγευμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας, με τον Αντώνη Τζιωνή να προεδρεύει για πρώτη φορά.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, το ΔΣ καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Αντώνης Τζιωνής
Α΄ Αντιπρόεδρος: Πανίκος Νεοφύτου
Β΄ Αντιπρόεδρος: Λάκης Πολυκάρπου
Γενικός Γραμματέας: Χρίστος Νεοφύτου
Βοηθός Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Πασιουρτίδης
Νομικό Τμήμα: Χρίστος Νεοφύτου (Επικεφαλής), Ανδρέας Πασιουρτίδης
Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Άγης Ιακωβίδης
Εφορία Ποδοσφαίρου: Άγης Ιακωβίδης, Ανδρέας Πασιουρτίδης, Νίκος Χαραλάμπους
Οικονομική Επιτροπή: Πανίκος Νεοφύτου (Επικεφαλής), Χριστόδουλος Κυριακίδης (Υπεύθυνος Κριτηρίων), Κώστας Κωνσταντίνου (Υπεύθυνος Green Boutique), Γιαννάκης Ιωάννου (Υπεύθυνος Προϊόντων)
Υπεύθυνος ΜΜΕ: Χριστόδουλος Χριστοδούλου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χαράλαμπος Ρωσσίδης
Επιτροπή Επικοινωνίας &Μάρκετινγκ: Λάκης Πολυκάρπου (επικεφαλής), Χαράλαμπος Ρωσσίδης, Μάριος Θεοδοσίου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου
Επιτροπή Πετόσφαιρας: Φώτος Ιωάννου (Επικεφαλής), Μαρίνος Στυλιανίδης
Επιτροπή Φούτσαλ: Μαρίνος Στυλιανίδης, Μάριος Θεοδοσίου
Υπεύθυνος Καλαθόσφαιρας: Ανδρέας Πασιουρτίδης
Υπεύθυνος Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου: Χριστόδουλος Χριστοδούλου
Τμήμα Μάρκετινγκ: Μάριος Θεοδοσίου (Επικεφαλής), Χαράλαμπος Ρωσσίδης
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων: Λάκης Πολυκάρπου, Νίκος Χαραλάμπους
Επιτροπή Προσωπικού: Γιαννάκης Ιωάννου, Μάριος Θεοδοσίου, Μαρίνος Στυλιανίδης
Επιτροπή Επικοινωνίας με Φιλάθλους: Κώστας Κωνσταντίνου, Χαράλαμπος Ρωσσίδης, Μαρίνος Στυλιανίδης, Ανδρέας Πασιουρτίδης

Κάλεσμα για ενότητα
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας αναρτήθηκε μια σύντομη δήλωση του κ. Αντώνη Τζιωνή. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» απηύθυνε κάλεσμα για ενότητα και συνεργασία προς τα μέλη του Σωματείου που συμμετείχαν στον συνδυασμό «Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζιωνή: «Θα επιδιώξουμε, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, τη διευθέτηση συνάντησης με τα μέλη του Σωματείου που συμμετείχαν στον συνδυασμό “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”, ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε διάφορους τομείς. Δεν περισσεύει κανένας Ομονοιάτης ή Ομονοιάτισσα στην προσπάθεια που ξεκινάμε και στόχος μας είναι να κάνουμε την ενότητα πράξη. Επαφές θα επιδιώξουμε και με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας».

Η αποστολή
Η αποστολή αναχωρεί στις 10:00 και θα φτάσει στο Εριβάν της Αρμενίας στις 13:05 (ώρα Αρμενίας). Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής. Στην Κύπρο θα μείνει ο Γιόργκενσεν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αναλυτικά οι 22 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Παναγή, Γιωργαλλίδης, Κότσαρης, Όρσουλιτς, Κονομής, Παντελιάδης, Καρλίτος, Παναγιώτου, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Κατελάρης, Φυλακτού, Λούβαρης, Δημητρίου, Οικονομίδης, Χριστοφή, Μπαντιμπάνγκα, Ρουσιάς, Κλέιτον, Αγκάγεφ, Σέρινταν, Ντερμπισάιαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα