Ξεκίνησε το «χοντρό» παζάρι για τον Τάμαρι!

Ενδεικτική για το πού και πώς θα κινηθεί η υπόθεση του Μούσα αλ Τάμαρι αναμένεται να αποδειχθεί η σημερινή μέρα.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αναμένει από τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό την απάντησή του στην πρόταση της για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές (από €180.000 σε €250.000 ετησίως), καθώς χθες εξέπνευσε η σχετική προθεσμία που του είχε δοθεί για να αποφασίσει.

Ωστόσο ο 23χρονος άσος, ο οποίος επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Πειραιώς και συλλόγων από Ιταλία και Ισπανία, δήλωσε πως το μέλλον του θα κριθεί το προσεχές δεκαπενθήμερο.

Ταμάρι: Σε δύο εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι συνειδητοποιημένοι πως ο Τάμαρι θα πωληθεί. Με αυτήν την προοπτική, άλλωστε, τον απέκτησαν. Το ζήτημα πλέον είναι πότε και για πόσα. Σε περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη, ο ΑΠΟΕΛ βελτιώνει τη διαπραγματευτική του θέση, αφ’ ενός διότι μπορεί ν’ αξιώσει μεγαλύτερη αποζημίωση, αφ’ ετέρου διότι θα έχει τη δυνατότητα να τον πωλήσει σε μεταγενέστερη μεταγραφική περίοδο και όχι στη νυν, στην οποία οι τιμές πέφτουν λόγω της οικονομικής κρίσης που έφερε ο κορωνοϊός.

Αν ο Ιορδανός απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης, τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα βάλουν μπρος για την πώλησή του αυτό το καλοκαίρι, καθώς τον Ιανουάριο του 2021 οι προσφορές θα είναι ακόμη πιο χαμηλές, ενώ το επόμενο καλοκαίρι ο παίκτης θα μπορεί ν’ αποχωρήσει δίχως να φέρει σεντ στο ταμείο.

Δεδομένου όμως πως άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίζουν ότι σε έξι μήνες θα μπορούν να μιλήσουν και να συμφωνήσουν μόνον με τον παίκτη, οι προτάσεις δεν θα είναι τόσο επικερδείς για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα είναι υποχρεωμένος να κινηθεί στη λογική του «μη χείρον βέλτιστον». Σε κάθε περίπτωση το «χοντρό» παζάρι για τον Τάμαρι μόλις ξεκίνησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα