Ξεκίνησαν νικηφόρα Απόλλων και Ανόρθωση

Αρκετές συγκινήσεις πρόσφεραν τα τρία σημερινά παιγνίδια της 1ης αγωνιστικής. Απόλλωνας και Ανόρθωση επικράτησαν του Άρη και της ΑΕΛ αντίστοιχα ( 2-1 και 2-0) και έκαναν ποδαρικό με το δεξί. Στο άλλο παιγνίδι Εθνικός και Δόξα μοιράστηκαν τους βαθμούς (2-2). Εννιά τέρματα σημειώθηκαν στη δεύτερη... δόση της πρεμιέρας και προστέθηκαν στα 16 της χθεσινής ημέρας.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Απόλλωνας στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Οι γαλάζιοι … πέταξαν το πρώτο ημίχρονο και έδωσαν το δικαίωμα στον Άρη να πιστέψει

στην έκπληξη. Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ ανέβασαν στροφές και χάρις τα τέρματα των Τουράμ και Σλάβτσιεφ πήραν το τρίποντο . Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μαραγκουδάκη.

Τέρματα, ανατροπή, αυτογκόλ, πέναλτι και αποβολή είχε το παιγνίδι στο Δασάκι. Εν τέλει Εθνικός και Δόξα συμβιβάστηκαν στην πρώτη ισοπαλία του φετινού πρωταθλήματος και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Πιντσέλι και Γκαράι (αυτ.) οι σκόρερ του Εθνικού, Λόπο (πεν.) και Εντμάρ βρήκαν στόχο για τη Δόξα. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Φερνάντες.

Στο τελευταίο χρονικά παιγνίδι της σημερινής ημέρας, η Ανόρθωση μετέτρεψε σε πάρτυ το ντέρμπι με την ΑΕΛ και ξεκίνησε ιδανικά το μαραθώνιο. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» έλεγξαν τον αγώνα στο μεγαλύτερο του μέρος,, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, σημάδεψαν δυο φορές τα δοκάρια και σκόραραν ισάριθμες φορές. Απειλήθηκαν ελάχιστο και με βάση την εικόνα του παιγνιδιού κέρδισαν δίκαια.

Οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έδειξαν πάρα πολύ θετικά στοιχεία, με τους Βίκτορ, Μαρτίνες και Ντοβλού να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα