Ξεκάθαρο μήνυμα Λαφράνς για το μέλλον του!

Το συμβόλαιο του Κέβιν Λαφρανς έληξε με την ΑΕΛ και δεν θα ανανεωθεί.

Ο Αϊτινός κεντρικός αμυντικός των κυπελλούχων δια μέσου των social media αποχαιρέτησε τους φίλους της Λεμεσιανής ομάδας και έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα.

Αναλυτικά τι έγραψε:

«H περιπέτεια μου με την ΑΕΛ έφτασε στο τέλος της. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όσους γνώρισα σε αυτό το κλαπ, προπονητές για τους οποίους

έπαιξα, συμπαίκτες με τους οποίους έπαιξα, καλά άτομα γύρω από την ομάδα που δεν βλέπει κανείς αλλά κάνουν επίσης σκληρή δουλειά. Ήταν ένας μεγάλος δρόμος με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά όπως είπα και πριν λίγους μήνες, πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου ευατό και ξέρω ότι όσοι καταλάβουν από ποδόσφαιρο το αναγνωρίζουν. Τους τελευταίους 6 μήνες, έλαβα πολλά προσβλητικά μηνύματα, αλλά και υποστηρικτικά, και φυσικά καταλαβαίνω και σέβομαι όλους τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που ήθελα να μείνω και ελπίζω να κατανοήσουν και αυτοί την επιλογή μου να φύγω για κάτι καινούργιο. Ξανά, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους αληθινούς φίλους της ομάδας, για την αγάπη τους και τον σεβασμό τους προς το πρόσωπο μου, και ότι και αν συμβεί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιμγές που πέρασα με την ΑΕΛ.

Ευχαριστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα