Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ο Μάριος Καρογιάν

Η απόφαση του τέως Προέδρου του ΔΗΚΟ, Μάριου Καρογιάν, για το αν τελικά θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον καθώς θα καθορίσει την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου αλλά και για το πολιτικό του μέλλον.

Πληροφορίες οι οποίες θέλουν τον Μάριο Καρογιάν να έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, διαψεύδονται από το στενό του περιβάλλον. Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει χρονοδιάγραμμα

για την τελική του απάντηση το οποίο εξαντλείται στις 20 Ιανουαρίου, όταν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Το περιβάλλον του τέως Προέδρου του κόμματος, αναφέρει ότι μέχρι την Παρασκευή, ο ίδιος θα έχει σταθμίσει όλους τους παράγοντες οι οποίοι αναμένεται να ληφθούν υπόψη ενόψει της τελικής του απόφασης και οι οποίοι αφορούν τόσο τις εξελίξεις στο κυπριακό, όπως και το μέλλον του κόμματος αλλά και του ιδίου.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες που θέλουν το Προεδρικό να προτείνει υπουργοποίηση του, διαψεύδονται κατηγορηματικά από την πλευρά του Μάριου Καρογιάν, καθώς υποστηρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση τον ίδιο.

Μέχρι το τέλος της βδομάδας, ο ίδιος αναμένεται να επιδιώξει συνάντηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ούτως ώστε να του κοινοποιήσει τις τελικές του αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα