Ξαφνικά Λιμ για ΑΕΚ!

Την πιθανότητα επένδυσης στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει ο Πίτερ Λιμ, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης της Βαλένθια αποτελεί και έναν εκ των χιλίων πλουσιότερων του πλανήτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay, ο επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη φέρεται να ενδιαφέρεται για να εμπλακεί στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, πηγή της JP Morgan, διαχειριστικής εταιρείας κεφαλαίων και επιχειρηματικού συνεργάτη του Λιμ, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα δράσης με έρευνα αγοράς εκ μέρους συνεργατών του ζάμπλουτου επιχειρηματία.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για άμεση προσέγγιση στην Ένωση, εντός του Αυγούστου με επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και συνέχιση των διαπραγματεύσεων με στόχο τη συμφωνία που θα εμπλέξει τον Πίτερ Λιμ στην ΠΑΕ έως τα τέλη του έτους.

Οι προθέσεις του Λιμ για την ΑΕΚ επιβεβαιώνονται και από τη Βαλένθια, σημειώνοντας ότι η δημιουργία ενός αθλητικού χαρτοφυλακίου αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ με επενδύσεις σε διάφορα αθλήματα, ομάδες και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες αποτελούν στόχο του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως η συγκεκριμένη ιδέα εμφανίστηκε προτού την κορύφωση της κρίσης στην Ελλάδα και αφορούσε την εμπλοκή αποκλειστικά την εμπλοκή στην ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Λιμ, είναι σύμφωνα με το Forbes ένας εκ των χιλίων πλουσιότερων στον πλανήτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα