Ξαδέλφη & ο παιδικός φίλος της Αριάν σε Sigmalive: Εμείς ελπίζουμε

Άσβεστη κρατούν την ελπίδα φίλοι και συγγενείς της Αριάν Παλάνας που ζουν στις Φιλιππίνες και έμαθαν τα κακά μαντάτα μέσα από το τηλέφωνο. Το Sigmalive ήρθε σε επικοινωνία με την ξαδέλφη της Αριάν, Τζούλι Ρόσα, καθώς και τον παιδικό φίλο της, Καπίγιο Ντακούπα.


Συντετριμμένοι παραμένουν φίλοι και συγγενείς της Αριάν, που ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος παραδέχθηκε ότι σκότωσε και πέταξε το πτώμα της στο φρεάτιο του

μεταλλείου Μιτσερού.

Παράλληλα, όμως, διατηρούν άσβεστη τη φλόγα της ελπίδας, μέχρι την ταυτοποίηση της σορού, που ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι ανήκει στην Αριάν. Η ξαδέλφη της Αριάν, Τζούλι Ρόσα, μίλησε αποκλειστικά στο Sigmalive και τόνισε ότι, μέχρι την ταυτοποίηση, η οικογένεια της Αριάν δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις φήμες ή την ομολογία του 35χρονου ότι η Αριάν είναι νεκρή.

Όπως μας ανέφερε, ήδη έχει προγραμματιστεί η άφιξη της αδερφής της Αριάν στην Κύπρο, εν αναμονή και της εξέτασης DNA που θα πραγματοποιηθεί στη δεύτερη σορό που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μεταλλείου του Μιτσερού.

Όπως μας ανέφερε η ξαδέλφη της Αριάν, το ταξίδι της αδερφής της Αριάν έχει διευθετηθεί με έξοδα της Κυβέρνησης των Φιλιππίνων. Η Τζούλι Ρόσα εξαπέλυσε πυρά κατά των χειρισμών της κυπριακής αστυνομίας, αφού κατήγγειλε ότι «διακατέχεται από ξενοφοβία και προκατάληψη».

Παιδικός φίλος Αριάν: Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί την Αριάν;

Αρνείται να πιστέψει ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι αλήθεια και ότι η καλύτερη φίλη που είχε στα παιδικά του χρόνια είναι πια νεκρή, ο Καπίγιο Ντακούπα, με τον οποίο επίσης μίλησε αποκλειστικά το Sigmalive.

«Η Αριάν εργαζόταν στην Κύπρο για να καταφέρει η ίδια να επιβιώσει, αλλά και για να αποστέλλει χρηματικά ποσά στην οικογένειά της. Είναι τραγικό για μας όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει συμβεί αυτό, στην καλύτερη φίλη που είχα στα παιδικά μου χρόνια», τονίζει ο Καπίγιο Ντακούπα

Στη φωτογραφία που μας απέστειλε ο παιδικός της φίλος, διακρίνεται ο Ντακούπα με την Αριάν, κατά την τελευταία της επίσκεψη στις Φιλιππίνες το 2016.

Στο μεταξύ, φωτογραφία που εξασφάλισε το SigmaLive δείχνει την Αριάν να βρίσκεται 12 μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της σε παραλία στον Πρωταρά.

Εξάλλου, με κεφαλοκλείδωμα αποτελείωνε κάποια από τα θύματά του ο 35χρονος με το ψευδώνυμο «Ορέστης», που μέχρι στιγμής ομολόγησε επτά δολοφονίες και πιο συγκεκριμένα πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα