Βροχερή με σκόνη η Μ.Πέμπτη - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βροχερό το σκηνικό της Μεγάλης Πέμπτης. Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει τη περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, μέχρι και την Παρασκευή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Λόγω της αυξημένης

βροχόπτωσης, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές αλλά τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενίσουν.Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα