Ο Μαραγκουδάκης μίλησε τελευταίος

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης επί της Καρμιώτισσας

ΑΡΗΣ
(28΄ Βέλνα, 72΄ Ροζτέριο, 87΄ Μαραγκουδάκης)
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
(32΄ Ροτζέριο αυτογκόλ, 84΄ Βαττής)

Προερχόταν από δύο σερί ήττες που τον έβαλαν σε μπελάδες, αλλά ο Άρης κατάφερε να αντιδράσει και να επιστρέψει στα τρίποντα. Το χθεσινό ματς με αντίπαλο την συμπολίτισσα Καρμιώτισσα είχε χαρακτήρα τελικού για την ελαφρά ταξιαρχία, καθώς από τη στιγμή που προερχόταν από συνεχόμενες ήττες,

τα βαθμολογικά περιθώρια είχαν στενέψει.

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης αποδείχθηκε πρωταγωνιστής του Άρη γι' ακόμα μια φορά, αφού με δικό του γκολ στο 87ο λεπτό οδήγησε την ομάδα του στη δύσκολη νίκη με 3-2.

Μέχρι εκείνο το σημείο, όλα ήταν ανοιχτά.
Ο Άρης είχε προηγηθεί δύο φορές στο σκορ, αλλά η Καρμιώτισσα είχε ισάριθμες απαντήσεις.

Στο 28΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με δράστη τον Βέλνα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο Μάρτινς με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, ο Ροτζέριο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «πράσινους» στο 72ο λεπτό, με τον Βαττή να απαντά στο 84΄.

Εν τέλει, όλα κρίθηκαν δύο λεπτά πριν από το φινάλε με το πλασέ του Μαραγκουδάκη. Σημειώνεται ότι οι Πολεμιδιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Αρότσα στο 77ο λεπτό.

Ο Άρης έχει πλέον 33 βαθμούς και έπιασε στη βαθμολογία τη χθεσινή του αντίπαλο. Και οι δύο ομάδες αναμένουν το σημερινό παιχνίδι της Δόξας, η οποία αν κερδίσει θα τους πλησιάσει στους τρεις βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ η Καρμιώτισσα θα αγωνιστεί εκ νέου εκτός έδρας, αυτήν τη φορά στο «Δασάκι» κόντρα στον Εθνικό.

Άρης: Γιαννακόπουλος, Κυριάκου, Ράντου (58? Αντωνίου), Μενέντες, Ευσταθίου, Παχίπης, Γιούσεφ (87? Γκονζάλες), Βέλνα, Αλβαράδο (61? Αουρέλιο), Μάρτινς, Μαραγκουδάκης.

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Γουίλερ (72? Μανογιάν), Μπάρμπαρο (58? Σταύρου), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπόλιανετς, Πάσεκ, Σάλιακας, Όρντος (68?).

Keywords
Τυχαία Θέματα