«Βρίσκεται σε τρομακτική κατάσταση ο Μέσι φέτος»

Με αποθεωτικά σχόλια αναφέρθηκε ο Τιερί Ανρί στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για τον Αργεντινό άσο της Παρί και αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στην φετινή του κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

• Αυτοί σφυρίζουν για τις ομάδες μας

• «Ζεστάθηκε» για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης

«Οι περισσότεροι αμυντικοί μπερδεύονται γιατί ο Μέσι μοιάζει να μην έχει τόσο μεγάλο κίνητρο

στην αρχή των παιχνιδιών. Μοιάζει λίγο αδιάφορος και ξαφνικά ανεβάζει ταχύτητα. Έχω παίξει μαζί του και φέτος ο Μέσι είναι σε τρομακτική κατάσταση», τόνισε ο Ανρί.

Η «τρομακτική κατάσταση» του Μέσι στην οποία αναφέρθηκε ο Γάλλος αποτυπώνεται και στα στατιστικά του. Ο 35χρονος επιθετικός την τρέχουσα σεζόν έχει 17 εμφανίσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, με απολογισμό 12 γκολ και 13 ασίστ, δηλαδή έχει συμμετοχή σε 25 από τα φετινά γκολ της ομάδας του!

Ο Μέσι βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα ενόψει του, τελευταίου για εκείνον, Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει σε λίγες και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό είναι το μόνο που λείπει από το παλμαρέ του, ενώ το 2005 με την εθνική ομάδα νέων της Αργεντινής κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα