Βρετανοί κόλλησαν στην Κύπρο - «Η Freya εξαντλήθηκε από το κλάμα» (ΦΩΤΟ)

Ένα εξάχρονο κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την ακύρωση δύο πτήσεων της οικογένειας της για επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντάς την οικογένεια της αποκλεισμένη σε ένα αεροδρόμιο της Κύπρου, σύμφωνα με τη δημοσίευμα της Mirror.

Η Glenda Powell ταξίδεψε στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια της και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή το απόγευμα μια εικόνα της «εξαντλημένης»

κόρης της, Freya, να κλαίει αφού η ταξιδιωτική εταιρεία TUI ακύρωσε δύο φορές τις πτήσεις της.

«Δεύτερη προσπάθεια να επιστρέψουμε στο σπίτι. Η πτήση μας για το Μάντσεστερ ακυρώθηκε. Κυριολεκτικά κατέβηκε από το πούλμαν στο αεροδρόμιο για να γυρίσει στο ίδιο ξενοδοχείο/δωμάτιο», έγραψε.

«Το απόλυτο αστείο... Tui αυτό είναι το πρόσωπο ενός εξάχρονου που είναι εξουθενωμένο  και θέλει απλώς να πάει σπίτι. Έπρεπε να είμαστε στην πτήση μας πριν από 24 ώρες», ανέφερε η οικογένεια.

Η εξουθενωμένη μητέρα είπε ότι όταν έγινε σαφές ότι η οικογένεια δεν θα επιβιβαζόταν στην πτήση της όπως είχε προγραμματιστεί, τα παιδιά της ξέσπασαν σε κλάματα από το άγχος και ήθελαν απλώς να πάνε σπίτι.

Η TUI εξέδωσε μια δήλωση ζητώντας συγγνώμη από τους πελάτες της για τις ακυρώσεις πτήσεων.

Η Γκλέντα και ο σύζυγός της Στίβεν, είναι και οι δύο αστυνομικοί, είπαν ότι η TUI «δεν θα μας δώσει καν το all-inclusive παρά την απόλυτη αποτυχία τους να μας γυρίσουν σπίτι».

Η οικογένεια αναγκάστηκε να μείνει σε ξενοδοχείο καθώς περιμένει τις πτήσεις της επιστροφής για το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, αλλά είπε ότι δεν θα πειστεί ότι θα επιστρέψει στο σπίτι «μέχρι να ανέβει στον αέρα».

«Αισθάνομαι ότι η TUI μας είπε αυτό που θέλαμε να ακούσουμε μόνο και μόνο για να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, καθώς ο εκνευρισμός ήταν στα ύψη», είπε στην Daily Mail.

«Υπάρχουν πολλά στον κόσμο που είναι πολύ χειρότερα από αυτό, αλλά όταν αποταμιεύετε και πληρώνετε για μια υπηρεσία, περιμένετε να ανταποκριθούν».

Η TUI φέρεται να εξέδωσε μια δήλωση ζητώντας συγγνώμη για τις ακυρώσεις πτήσεων και λέει ότι βρίσκεται σε επαφή με τους επιβάτες για να ενημερώσει σχετικά με τις νέες ώρες αναχώρησης.

Η Anna Saunders και η οικογένειά της έμειναν επίσης θυμωμένοι και απογοητευμένοι μετά την ακύρωση των διακοπών τους από την TUI στο αεροδρόμιο Stansted.

Επρόκειτο να πάνε στην Κύπρο αλλά το ταξίδι τους τελικά ακυρώθηκε αφού πρώτα καθυστέρησε.

Ο Paul Charles, διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού συμβούλου The PC Agency, δήλωσε στη MailOnline: «Δυστυχώς, νομίζω ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση. Η Δευτέρα 6 Ιουνίου θα είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα από το 2019, με 2.864 αναχωρήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον ίδιο αριθμό εισερχόμενων πτήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα